Valentine's Day in spatele gratiilor, in prima editie "Crime Time", la Pro Cinema

Valentine s Day in spatele gratiilor, in prima editie  Crime Time , la Pro Cinema
Data: 13 Februarie 2011
14 februarie reprezinta in multe locuri din lume sarbatoarea indragostitilor si a iubirii. Peste tot, in aceasta zi, iubitii isi ofera daruri, ca simbol al sentimentelor lor, iar atmosfera acestei sarbatori poate fi descrisa intr-un singur cuvint: bucuria de a darui ceva celui drag.
  • Luni, 14 februarie, de la 14:00, pe crimetime.ro ai putut vedea Crime Time Live Show cu Elena LasconiElena Lasconi a prezentat povestile a doua cupluri care au descoperit dragostea, dupa ce si-au pierdut libertatea. Doi tineri care au jefuit o angajata a Postei Romane si au ajuns la inchisoare spun ca aceasta experienta i-a adus pe drumul cel bun si isi doresc acum sa isi uneasca destinele.


Sunt insa locuri in care nimeni nu s-ar astepta ca cineva sa-si mai aduca aminte de Valentine's Day si unul dintre acestea este penitenciarul de maxima securitate din Craiova. Acesta este locul in care Elena Lasconi v-a condus in prima editie a emisiunii "Crime Time", difuzata la Pro Cinema pe 14 februarie, dupa Filmul de 10, acesta este locul in care prezentatoarea si realizatoarea emisiunii a incercat sa gaseasca raspunsul la intrebarea: Exista dragoste in spatele gratiilor?

Citește și


In prima editie "Crime Time" difuzata de Pro Cinema, Elena Lasconi si-a invitat telespectatorii sa fie martorii a doua povesti tulburatoare de dragoste. Doi tineri, care impreuna au de ispasit 16 ani de inchisoare, au continuat sa se iubeasca chiar si in spatele gratiilor, acolo unde au ajuns pentru o greseala pe care au savirsit-o impreuna si care i-a costat libertatea.

Ce inseamna pentru acestia Ziua Indragostitilor si cum poate fi aceasta celebrata in spatiul unui penitenciar de maxima securitate, ati putut afla in prima editie a emisiunii "Crime Time". Tot atunci, insa, ati fost martorii unei confesiuni emotionante despre ce inseamna viata, la putin peste douazeci de ani, intre zidurile unei inchisori si cum se poate transfigura caracterul unui om in acest spatiu.

Protagonistii celei de-a doua povesti de dragoste prezentate de Elena Lasconi au fost doua persoane care au ajuns in penitenciarul de maxima securitate de la Craiova pentru a-si ispasi pedepsele pentru crima. Acolo s-au cunoscut, s-au indragostit si s-au si casatorit. Un mariaj cu totul atipic, pentru ca in lumea din spatele gratiilor nimic nu seamana cu ceea ce se intimpla dincolo de ele: cei doi au voie acum sa se vada doua ore o data la trei luni, iar interviul acordat Elenei Lasconi a fost pentru ei un motiv de bucurie intensa: de Ziua Indragostitilor au avut ocazia sa se vada suplimentar cateva minute.

Psihiatrul Florin Tudose a fost invitatul Elenei Lasconi in prima editie a emisiunii "Crime Time", difuzata de Pro Cinema pe 14 februarie, dupa Filmul de 10.
                        
 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies