Vânătorul de crocodili Steve Irwin ar fi împlinit 57 de ani. Ce omagiu i-a adus fiica sa

Vânătorul de crocodili Steve Irwin ar fi împlinit 57 de ani. Ce omagiu i-a adus fiica sa
Autor: Dan L. Brumar
Data: 22 Februarie 2019
Unul dintre cei mai apreciați naturaliști și specialiști în ecologie, Steve Irwin, s-ar fi sărbătorit pe 22 februarie în mijlocul familiei sale și al animalelor pe care le-a iubit toată viața.

Steve Irwin ar fi împlinit 57 de ani vineri, 22 februarie. Familia celebrului „vânător de crocodili” și-a amintit de el în această zi specială. Fiica sa, Bindi Sue, a postat pe Instagram un mesaj emoționant în amintirea celui care pentru ea a fost mai mult decât un tată.

Îți mulțumesc pentru că întotdeauna ai fost lumina mea călăuzitoare”, a scris Bindi în dreptul unei fotografii în care ea, în primii ani de viață, apare în brațele tatălui ei, împreună cu un ursuleț koala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for always being my guiding light. ❤️

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on

Bindi Sue, azi în vârstă de 20 de ani, duce mai departe tradiția familiei Irwin. Alături de mama ei, tânăra are grijă de grădina zoologică păstorită de tatăl său, arătând aceeași dragoste pentru necuvântătoarele planetei. 

„Tata a spus mereu că vrea ca oamenii să-și amintească mesajul său. I-a susținut mereu pe aceia care nu puteau vorbi pentru ei înșiși. Ar fi fost devastat să afle că guvernul a aprobat legislația care permite îndepărtarea a 5.000 de ouă de crocodil, din sălbăticie, pentru comerțul cu piele de lux. Suntem foarte mândri de toți cei care sunt alături de noi pentru a onora misiunea tatălui meu”, a scris Bindi în social media.

Steve Irwin s-a stins din viață la 4 septembrie 2006, după ce a suferit un incredibil accident la locul de muncă: a fost înțepat în piept de o pisică de mare, în timp ce filma un documentar despre lumea submarină. Un animal pe care l-a iubit mult l-a considerat ostil și l-a atacat în încercarea de a se proteja.

La mai bine de 12 ani de la moartea lui Steve, soția ecologului încă deplânge dispariția acestuia. Terri Irwin a declarat într-un interviu acordat unei emisiuni din Australia că încă e singură și că nu plănuiește să-și găsească alt partener.

Sunt singură pentru Steve. Dacă nu mă căsătoream cu el, nu m-aș fi căsătorit deloc”. Terri și-a amintit cu groază ultima zi din viața „vânătorului de crocodili”. Terri a povestit, cu lacrimi în ochi, că în ziua fatidică, ea se afla în Tasmania împreună cu cei doi copii ai lor, Bindi și Robert, iar vestea morții lui Steve a cutremurat-o.

Însă cea mai frumoasă zi din viața ei a fost aceea în care l-a cunoscut pe cel care a fost poreclit, absolut nefericit, „vânătorul de crocodili”. Steve iubea crocodilii, nu îi vâna.

Terri a povestit că acea zi a fost una dintre cele mai ciudate și mai frumoase zile din viața ei. S-a întâmplat în 1991, în Australia, când Terri a fost dusă de niște prieteni să viziteze grădina zoologică pe care Steve o gestiona împreună cu părinții săi.

„M-au întrebat dacă vreau să intru. Tocmai făceau un show cu crocodili și era acolo un tip care vorbea despre aceste animale cum nu mai văzusem până atunci. El mi-a zis că crocodilii sunt iubiți foarte pasionali și mă gândeam iată un lucru care nu l-aș fi atribuit unui crocodil. Apoi el i-a hrănit, dar nu era vorba despre a se da în spectacol. El voia doar să arate cât de frumoase și minunate sunt aceste animale. Faptul că era atât de bun și de atent cu aceste animale, m-a atras foarte mult. După show am vorbit cu el toată după-amiaza și încercam să mă gândesc cum să-l întreb dacă are iubită și, dintr-o dată, ca și când mi-ar fi citit gândul, mi-a zis: vrei să-mi cunoști iubita? Și atunci a strigat: Hei, Sue, vino afară! Și uite așa vine cățelușa lui, Sui. Și mi-am zis: Doamne, ești perfect!”, a povestit Terri Irwin.

FULLSCREEN
Vânătorul de crocodili Steve Irwin ar fi împlinit 57 de ani. Ce omagiu i-a adus fiica sa
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO