Vanessa Bryant, despăgubiri de zeci de milioane de dolari după moartea lui Kobe Bryant

Vanessa Bryant, despăgubiri de zeci de milioane de dolari după moartea lui Kobe Bryant
Citeste mai mult despre: Vanessa Bryant, Kobe Bryant,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Martie 2023
Data actualizare: 01 Martie 2023
Vanessa Bryant a ajuns la o înțelegere de zeci de milioane de dolari cu autoritățile din Los Angeles, după moartea lui Kobe Bryant. Văduva baschetbalistului a obținut despăgubiri de aproape 30 de milioane de dolari, după ce fotografii explicite cu membrii familiei sale decedați ar fi fost distribuite de pompierii și salvatorii chemați la locul prăbușirii elicopterului.

Văduva lui Kobe Bryant a dat în judecată serviciul de pompieri și departamentul șerifului din Los Angeles, din cauza imaginilor considerate private distribuite de salvatorii chemați la locul unde s-a prăbușit elicopterul familiei sale. Vanessa Bryant a reușit să obțină 28,85 de milioane de dolari, despăgubiri pentru prejudiciile cauzate de încălcarea vieții private.

Ziua de azi marchează punctul culminant al luptei curajoase a doamnei Bryant de a-i trage la răspundere pe cei care s-au implicat în această conduită grotescă. Ea a luptat pentru soțul ei, pentru fiica ei și pentru toți cei din comunitate a căror familie decedată a fost tratată cu o lipsă de respect similară”, a spus Luis Li, avocatul Vanessei Bryant, conform Daily Mail.

Imediat după moartea membrilor familiei sale, Vanessa Bryant a aflat că unii angajați ai departamentelor de pompieri și șerif din județ au distribuit fotografii grafice ale rămășițelor umane aparținând membrilor familiei sale. 

Ea a chemat în instanță autoritățile comitatului și, în luna august a anului trecut, a primit 16 milioane de dolari. Acum, văduva lui Kobe Bryant a obținut o compensare a despăgubirilor, de aproape 30 de milioane de dolari, bani pe care a anunțat că îi va dona fundației Mamba și Mambacita Sports

Deși Vanessa Bryant a moștenit o afacere de milioane după moartea baschetbalistului, văduva lui Kobe Bryant s-a plâns că familia sa a pierdut sute de milioane de dolari după moartea acestuia

Despăgubirile obținute în instanță ar putea acoperi o parte din aceste pierderi, însă Vanessa Bryant va folosi sumele de bani pentru a susține financiar Fundația Mamba și Mambacita Sports, creată de ea în amintirea soțului și fiicei lor. 

Kobe Bryant a murit la 26 ianuarie 2020, după ce elicopterul cu care se deplasa la un meci de baschet s-a prăbușit în zona deluroasă Calabasas. În aparatul de zbor era și fiica sa, Gianna, dar și alți 7 pasageri.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!