Vanessa Bryant, îngrijorată că familia sa a pierdut sute de milioane de dolari din cauza morții lui Kobe

Vanessa Bryant, îngrijorată că familia sa a pierdut sute de milioane de dolari din cauza morții lui Kobe
Kobe Bryant, Vanessa Bryant și fiica lor, Bianka Bella. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Vanessa Bryant, avere, Kobe Bryant, milioane,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Iunie 2020
Data actualizare: 09 Iunie 2020
Vestea morții lui Kobe Bryant a șocat planeta, însă nu a bulversat pe nimeni mai mult decât pe soția lui. Vanessa Bryant a pornit un război în instanță pentru „diminuarea pierderilor” suferite după dispariția prematură a fostului baschetbalist.

Vanessa Bryant a dat în judecată compania care deținea elicopterul în care au pierit soțul și fiica ei, dar și pe pilotul aparatului de zbor. Văduva lui Kobe Bryant consideră că ei sunt vinovați de prăbușirea elicopterului și de  moartea celor dragi ei.

Conform unor documente depuse la tribunal, citate de eonline.com, Vanesasa Bryant vrea să obțină daune materiale de la pârâți, pentru a acoperi pierderi financiare uriașe. 

Deși valoarea totală a daunelor pentru vătămări corporale pe care reclamantul la caută sunt în curs de stabilire, câștigurile viitoare pierdute ale lui Kobe Bryant echivalează cu sute de milioane de dolari”, se arată în documentele depuse la tribunal.

În momentul morții sale, Kbe Bryant avea o avere de circa 600 de milioane de dolari și afaceri în derulare de peste 200 de milioane de dolari. Recent, văduva lui Kobe Bryant a moștenit cea mai importantă afacere a fostului baschetbalist, care a ajuns să valoreze de 40 de ori mai mult decât suma investită.

Vanessa Bryant speră să câștige procesul împotriva pilotului de elicopter, pe care îl acuză că s-a ridicat de la sol fără a ține cont de datele meteo pe care toți piloții le-au primit în ziua de 26 ianuarie. Bărbatul a decedat și el în accidentul aviatic.

Elicopterul în care se aflau Kobe Bryant și fiica sa, Gianna, dar și alți 7 pasageri, s-a prăbușit la scurt timp de la decolare, într-o zonă muntoasă din Calabasas (Los Angeles). 

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: How to TikTok, episodul 4
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!