Vărul lui Beyonce despre artista cu care ar fi înșelat-o Jay-Z: „Cântă ca o pisică rănită pe o alee.”

Vărul lui Beyonce despre artista cu care ar fi înșelat-o Jay-Z: Cântă ca o pisică rănită pe o alee.
Citeste mai mult despre: Beyonce,
Autor: Redactia
Data publicarii: 04 Octombrie 2018
Data actualizare: 05 Octombrie 2018
Ni se pare că știm aproape totul despre ea, dar există câteva lucruri pe care nici măcar cei mai înfocați fani ai divei nu le știu, scrie Daily Mail.

1. Beyonce nu a vrut niciodată să ajungă celebră 

Beyonce spune că își iubește munca, dar puțini știu că artista nu a vrut niciodată să ajungă celebră. 

Rudele din familia extinsă a lui Beyonce, dar și LaTavia Roberson, una dintre fondatoarele trupei Destiny’s Child, au declarat pentru The Mirror că Beyonce a fost obligată de Matthew, tatăl ei, să se alăture trupei Destiny’s Child. 

,,Cariera ei nu are la bază dorința ei de a fi acolo, ci dorința tatălui ei de a face bani pe seama ei. Beyonce era obligată să repete toată ziua, să meargă la audiții, copilăria ei practice nu a existat. Încă de la 5 ani, Bey era obligată să meargă la concursuri de frumusețe și de muzică. Ea recunoaște și acum, în rarele momente de sinceritate, că dacă ar avea de ales, nu ar vrea să ajungâ atât de celebră.”, au spus rude ale lui Beyonce, citate de The Mirror.

2.  Jay-Z a înșelat-o cu protejata lui, Rihanna

De-a lungul anilor au existat foarte multe zvonuri că Jay-Z ar fi înșelat-o pe Beyonce cu Rihanna și că piesa ,,Ring The Alarm” ar fi fost tocmai despre Rihanna. Chiar și celebrul incident din lift, când Solange l-a atacat pe Jay-Z, ar fi fost cauzat de apropierea prea mare a lui Jay-Z de Rihanna. Anturajul lui Bey a confirmat de foarte multe ori faptul că Rihanna e persona non-grata pentru Beyonce, ultima confirmare de acest gen venind chiar din partea vărului lui Beyonce, Marlon, care a scris pe Twitter: ,,Cântă ca o pisică rănită pe o alee.”, referindu-se la una dintre piesele cântăreței din Barbados. 

3. Bey nu are o relație bună cu tatăl ei

În 2011 presa a scris că tatăl lui Beyonce a fost concediat de casa de discuri cu care avea contract artista, însă el a fost, de fapt, concediat de însăși Beyonce. Surse din anturajul ei au declarat pentru presă că Beyonce l-ar fi concediat pentru că ar fi înșelat-o pe mama ei. Nici în prezent relația celor doi nu e una dintre cele mai bune, existând zvonuri că lui Matthew i-ar fi fost interzis să își vadă nepoții.  Matthew s-a arătat surprins și când fiica lui a lansat albumul ,,Lemonade”, pe care există și piesa ,,Daddy Lessons”, care se presupune că face referire la relația defectuoasă cu tatăl ei.

4. Are un frate vitreg pe care nu l-a cunoscut niciodată 

Puțini știu că Beyonce și Solange au un frate vitreg, pe nume Nixon Knowles, fiul pe care tatăl lui Beyonce l-a avut cu actrița Alexsandra Wright. În 2014, The Mirror scria că Beyonce nu l-a cunoscut niciodată pe Nixon.

5. Aproape a divorțat de Jay-Z în 2016

Shanica Knowles, verișoara artistei, a povestit în 2016 că Beyonce a fost cât pe ce să divorțeze de rapper, însă acesta a convins-o să nu ia această decizie atât de radicală. Rapperul a confirmat în 2017 într-un interviu că aproape și-a pierdut soția. ,,Aveam un stil de viață foarte haotic, plin de petreceri și nopți pierdute. A vrut să ne despărțim. Am convins-o cu greu să nu facă pasul ăsta și să se mai gândească...”, a spus rapperul.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!