Vasile Șeicaru declarații despre operația suferită: "Acum sunt în recuperări și curând voi relua spectacolele"

Vasile Șeicaru declarații despre operația suferită: Acum sunt în recuperări și curând voi relua spectacolele
Citeste mai mult despre: Vasile Seicaru, operatie, sanatate,
Data publicarii: 12 Iulie 2022
Data actualizare: 12 Iulie 2022
Când a împlinit 71 de ani, Vasile Șeicaru a postat un mesaj pe Facebook, mesaj unde vorbește despre problemele de sănătate pe care le-a avut. 

Artistul a fost operat la coloană în Franța, la Dijon și a luat o pauză de la concerte și a stat mai retras.Pe Facebook a scris:

„Azi e ziulica mea! Mă gândeam să mai intru în vorbă cu voi! Prea mult n-o să vă rețin atenția, doar atât cât să vă spun că mă gândesc cu mare drag la atmosfera pe care o creați la concertele mele, la cât de frumos cântați la refrene, la cât de bine ați învățat textele cântecelor… ce mai, la cât de fain realizam împreună Spectacolul, că desigur nu era numai meritul meu! După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele, dar asta nu pentru multă vreme! Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă… bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult."

 „Acum sunt în recuperări, mi-am revenit, și curând voi relua spectacolele… de fapt, am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate! Desigur că v-am mai spus, dar repet… că vă iubesc în continuare necondiționat și aștept semne de la voi! Hai, începeți cu La mulți ani, că tare mă bucur când îmi spuneți! Vale care (mai) cântă."
FOTO: FACEBOOK VASILE ȘEICARU

Vezi și video:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!