Vedeta care a fost victima unui accident vestimentar. Rapperița Saweetie a bifat toate petrecerile de după Premiile Oscar

Vedeta care a fost victima unui accident vestimentar. Rapperița Saweetie a bifat toate petrecerile de după Premiile Oscar
Citeste mai mult despre: Saweetie, Oscar,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 29 Martie 2022
Data actualizare: 29 Martie 2022
Saweetie a ținut cu orice preț să se facă remarcată în noaptea Oscarurilor! Rapperița nu doar că a avut cele mai controversate ținute, dar a și reușit să bifeze toate cele trei petreceri organizate după decernarea premiilor Oscar.

Saweetie a făcut un adevărat tur de forță, însă a “semnat condica” la toate petrecerile post Oscar. La Vanity Fair a venit cu o rochie decoltată până la buric, iar la petrecerea lui Elton John a purtat o ținută cu decupaje îndrăznețe. La party-ul organizat de Jay-Z de abia dacă mai avea haine pe ea :)

Paparazzii au fost pe urmele ei peste tot și au suprins momentul în care rochia nu a mai stat la locul ei :) Vezi imaginea în galeria foto de mai jos.

Saweetie, pe numele ei real Diamonté Harper, s-a născut pe 2 iulie 1993, mama ei fiind de origine chinezo-filipineză, iar tatăl afro-american. A crescut în California, Statele Unite, și a devenit cunoscută după ce a început să posteze piese rapp interpretate de ea pe pagina de Instagram. Primul album, High Maintenance, l-a lansat pe 16 martie 2018.

Nu este o mirare că Diamonté Harper a dat lovitura în muzica rapp – în familia ei sunt mai mulți membri care au o carieră de succes domeniu. De exemplu, Saweetie este înrudită și cu McHammer. În plus, este și verișoara actriței Gabrielle Union.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies