Vedete de la Hollywood care au recunoscut că suferă de dependență de sex

Vedete de la Hollywood care au recunoscut că suferă de dependență de sex
Citeste mai mult despre: dependență de sex, vedete,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 04 Ianuarie 2022
Data actualizare: 05 Ianuarie 2022
Dependența de sex este boală grea la Hollywood. Actori și cântăreți celebri din showbizul internațional au recunoscut că și-au înșelat iubitele superbe din cauza acestui “viciu”.

De curând, James Franco a făcut o mărturisire care, probabil, nu a surprins pe multă lume. Actorul a dezvăluit că este dependent de sex și că, din această cauză, și-a înșelat toate iubitele.

Franco a spus că timp de 20 de ani a suferit de dependență de sex și a avut mari probleme cu alcoolul. În plus, a dezvăluit și că a făcut sex cu mare parte din studentele de la școala sa de actorie.

Actorul de 43 de ani a spus că s-a purtat mizerabil cu toate iubitele lui și că le-a „înșelat pe toate înainte de Izabel”. Izabel Pakzad (28 de ani) este actuala sa iubită, o tânără cu origini grecești și iraniene.

Un alt star care suferă de probleme asemănătoare este actualul iubit al Rihannei, ASAP Rocky. Invitat într-o emisiune tv, ASAP a mărturisit, mai demult, că este obsedat de sex și că a participat la primele orgii încă de la vârsta de 13 ani. Rapperul a spus că este “obsedat” de partidele de sex în grup și că pentru el sexul în trei este un lucru absolut normal. 

ASAP Rocky a insistat că este “obsedat sexual”, deși e neclar dacă a primit sau nu un diagnostic în acest sens de la un specialist.

Întrebat dacă esta capabil să fie devotat unei singure femei, acesta a spus categoric “da”.

“Fac multe orgii acasă la mine. Da, frate, multe! Am făcut multe poze… Femeile care mă înconjoară sunt libere în gândire, ca mine”, spune rapperul.

Nu este o surpriză pentru nimeni faptul că și Charlie Sheen se afla pe lista actorilor dependenți de sex. Nu a făcut un secret din faptul că este mare fan al damelor sau… domnilor de companie. Iubitele lui cel mai adesea au fost alese din filmele pentru adulți. Sheen ar fi spus că a avut relații sexuale cu peste 5000 de femei… asta până să fie diagnosticat cu HIV. 

Și Kanye West a recunoscut că a suferit de dependență de sex. Rapperul a mărturisit că totul i s-a tras de la o revistă Playboy a tatălui sau, pe care a descoperit-o la vârsta de 5 ani.

Cu acest “viciu” s-au mai confruntat și Michael Douglas, Colin Farrel sau David Duchovny.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!