Vedete nemachiate: frumoase, urate sau doar comune? FOTO

Vedete nemachiate: frumoase, urate sau doar comune? FOTO
Data: 08 Februarie 2011
Celebritatile de la Hollywood s-au impus atentiei, pe langa prestatia lor din filme sau de pe scena, si datorita unui look impecabil, construit cu migala de hair stilisti, designeri vestimentari si make up artisti, iar cand apar in lume fara machiaj este firesc sa socheze, deoarece nu le sta tuturor bine.

Daca imaginile cu Madonna nemachiata nu mai sunt o surpriza, ca si imaginea cu mainile ei "lucrate" si extrem de urate, cele cu frumusetile din noul val, gen Vanessa Hudgens, care nemachiate "nu-ti spun nimic", sunt comune, pot fi surprinzatoare, ca si imaginile cu vedete mature, gen Halle Berry, care este de-a dreptul urata nemachiata.

Este o realitate cruda, careia celebritatile incearca sa ii faca fata, sa se obisnuiasca si ele cu sintagma "ambalajul vinde marfa" sau cu faptul ca, multe dintre ele, sunt asemenea unor bunuri de larg consum.

Se spune ca daca o femeie este cu adevarat frumoasa se vede dimineata, imediat cum se trezeste. Tu ce crezi despre frumusetea "artificiala"? Este normal sa o eclipseze pe cea naturala?


 

FULLSCREEN
Vedete nemachiate: frumoase, urate sau doar comune? FOTO
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO