Vedetele prefera buchetele albe de mireasa. GALERIE FOTO

Vedetele prefera buchetele albe de mireasa. GALERIE FOTO
Data publicarii: 18 Iunie 2013
Data actualizare: 18 Iunie 2013
Sursa de inspiratie pentru miresele ce vor concura in emisiunea Patru nunti si-o provocare, de la ProTV:

ProTv se pregateste in aceasta vara de Patru nunti si-o provocare, iar miresele dornice sa intre in competitia pentru o luna de miere se pot inscrie la preselectiile noului show AICI

Nu doar miresele dornice sa intre in show-ul de la ProTv, ci toate tinerele care se pregatesc sa faca marele pas se pot inspira din detaliile care au transformat nunta unor vedete in experiente unice. Buchetul de mireasa, un accesoriu nelipsit in ziua nuntii, completeaza rochia din marea zi si exprima caracterul fiecarei mirese in parte. 

Fire delicata si discreta, prezentatoarea stirilor din weekend de la ProTv, Oana Andoni, si-a completat rochia simpla, stil sirena, cu un buchet de trandafiri crem.

Si Andreea Ibacka a optat pentru acelasi stil de rochie, iar buchetul ei a „respectat” nuantele stabilite pentru nunta, corai si ivoire. „Pentru ca asa era la moda, am ales unul rotund si compact. Am combinat vanda orange cu hortensia alba si minirosa alba. Si da, recunosc, si eu am aflat cum se numesc florile abia atunci cand mi-am ales buchetul”, si-a amintit Andreea. 

Distinsa Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii Doamne de poveste de la acasa, si-a dorit un buchet simplu, din boboci de trandafir alb, care sa fie in contrast cu rochia de mireasa, deosebit de spectaculoasa. 

Elwira Petre si-a facut aparitia intr-o rochie de mireasa clasica, de printesa, care a fost completata perfect de un buchet de margarete albe.

Tot albul a fost culoarea vedeta a buchetului de mireasa al Danei Rogoz, prezentatoarea emisiunii De suflet de la ProTv International, care si-a dorit ca acesta sa fie format exclusiv din floarea miresei. 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies