Vedetele PRO TV au văzut în avanpremieră filmul „Top Gun: Maverick”

Vedetele PRO TV au văzut în avanpremieră filmul Top Gun: Maverick
Citeste mai mult despre: Top Gun, Maverick, Top Gun Maverick,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 25 Mai 2022
Data actualizare: 25 Mai 2022
Mai multe vedete și influenceri au urmărit în avanpremieră, într-un cadru exclusivist, mult așteptatul film de acțiune „Top Gun: Maverick”, marți, 24 mai, la cea mai nouă destinație de vizionare premium din zona de nord a Capitalei. 

Printre celebritățile care au acceptat invitația s-au numărat Amalia Enache, Dana Săvuica, Cleopatra Stratan și Eduard Sanda, Lavinia Petrea, Cosmin Stan, Corina Caragea, Iulia Ionescu, Andra Marinescu, Bogdan Ciudoiu, Bibi, Chef Foa, Alexandra Ungureanu.

„Suntem extrem de bucuroși că invitația noastră a fost acceptată de o mulțime de persoane publice și formatori de opinie și le suntem recunoscători pentru recomandările și pentru entuziasmul cu care au primit noul concept de cinema-destinație”, a spus Mădălina Panțucu, Marketing & PR Manager la Cineplexx.

Tom Cruise revine în rolul lui Pete Mitchell (Maverick) care, după mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, este nevoit să se întoarcă în locul unde cariera lui a început. De această dată are misiunea de a-și pune în slujba noilor recruți abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat. „Top Gun: Maverick” are premiera pe marile ecrane din țară începând cu 27 mai.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!