Vedetele PRO TV, LIVE pe Facebook. Petrecem timp împreună, #NeFacemBine împreună

Vedetele PRO TV, LIVE pe Facebook. Petrecem timp împreună, #NeFacemBine împreună
Citeste mai mult despre: nefacembine, impreuna, live, Vedetele PRO TV,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Aprilie 2020
Data actualizare: 11 Aprilie 2020
Ați amorțit? Nu e cazul. Distracția devine din ce în ce mai animată pe pagina de Facebook PRO TV. Iată cu ce vedete PRO vă întâlniți săptămâna viitoare, începând cu 13 aprilie!

#NeFacemBine împreună când petrecem timp împreună. Zilnic, vedete PRO TV pe care le-ați urmărit intens la TV și pe care încă le vedeți în show-urile PRO TV vă dau întâlnire online.

Luni, începând cu ora 11:00, Jorge vine cu o infuzie de optimism pe pagina de Facebook PRO TV. Artistul, fost concurent al emisiunii Ferma. Un nou început, va fi LIVE online pentru a ne molipsi cu gândurile sale pozitive.

Și fiindcă e început de săptămână și avem nevoie să scăpăm de energia negativă, Cristina Joia (Visuri la cheie) ne propune să ne detensionăm desenând. Luați copiii lângă voi, urmează un curs de desen pentru toată lumea, de la ora 17:45!

Marți, începând cu ora 12:00, Ana Morodan (Masked Singer Romania) revine LIVE să ne învețe cum să ne mutăm (fără mobilă şi garderobă) în mediul online. Sesiunea de săptămâna trecută a fost vizionată de 287.000 de fani ai paginii de Facebook PRO TV.

Miercuri, de la ora 10:45, luăm lecții de dans de la Mihai Petre. Juratul de la Românii au talent ne introduce în tainele unor dansuri clasice și actuale, iar cei care își calcă des partenerii pe bombeu ar face bine să nu rateze cursul. E gratuit.

Joi, de la ora 11:00, LIVE pe pagina de Facebook PRO TV, Victoria Răileanu (VLAD) ne dezvăluie din tainele meseriei de actor. 

Rămâneți aici, mai avem multe de arătat. Și nu uitați:

Când facem bine, #nefacembine.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!