Vedetele s-au reunit pentru a inregistra melodia aniversara de 10 ani la ProTv International

Vedetele s-au reunit pentru a inregistra melodia aniversara de 10 ani la ProTv International
Data publicarii: 12 Aprilie 2010
Data actualizare: 12 Aprilie 2010
Cele mai indragite vedete, pe care romanii de pretutindeni le urmaresc la ProTv International, s-au adunat pentru a pregati un cadou deosebit telespectatorilor din afara tarii. Piesa \"Impreuna de 10 ani\" si videoclipul acesteia au fost realizate special pentru romanii care s-au stabilit in strainatate, cu ocazia aniversarii celor 10 ani pe care ProTv International ii implineste pe 29 aprilie.

Muzica si versurile piesei au fost compuse de Alin Oprea (Talisman) si interpretate impreuna cuFlorin Busuioc, Dana Rogoz, Razvan Fodor, Adela Popescu, Madalina si Alina, cele doua Veverite de la “Happy Hour”, Cabral, Mircea Solcanu, Ioana Maria Moldovan, Radu Valcan. La filmarea videoclipului, care a durat 4 zile, acestora li s-au alaturat Iulia Vantur, Mihai Dedu, Oana Cuzino, Roxana Ciuhulescu, Amalia Enache, Corina Caragea, Catalin Maruta, Neti Sandu, Andreea Liptak.

Clipul a fost realizat pe croma, va contine multe elemente de grafica, iar potrivit povestii, Monica Dascalu, prin intermediul unui album foto pe care il rasfoieste, deschide calea vedetelor de a pleca intr-o calatorie in jurul lumii.

Atit romanii din tara, cit si cei din strainatate au ocazia sa asculte piesa “Impreuna de 10 ani” si sa vada un material de making of de la inregistrari si de la filmari, luni 12 aprilie, in premiera la “Povestiri adevarate”, de la ora 17.30.

Aceasta premiera aduce cu sine alte doua, una pentru Monica Dascalu si Dana Rogoz, care vor fi prezente in platoul emisiunii si vor vedea atunci videoclipul, dar si pentru Radu Valcan. Protagonistul noului proiect MediaPro Pictures pentru ACASA a experimentat, odata cu participarea la inregistrarile melodiei, o noua zona artistica. El a cintat astfel pentru prima data si s-a descurcat foarte bine: “Nu am mai intrat pina acum intr-un studio de inregistrari. Sincer, am experimentat atitea lucruri noi de cind am venit aici, incit credeam ca acest an nu mai are si alte noutati... artistice pentru mine. Dar iata ca, am cintat pentru prima data, iar Alin Oprea m-a ghidat si mi-a explicat ce am de facut. Se pare ca a fost bine, pentru ca nu am tras multe duble”, spune amuzat Radu, care in adolescenta isi dorea sa infiinteze o trupa rock, fiind si acum un adevarat fan al trupei Queen. Si pentru ca aceasta experienta oferita de ProTv International i s-a parut “placuta si relaxanta” si totodata s-a simtit in largul lui in noua postura, vedeta nu exclude posibilitatea ca in viitor sa incerce si aceasta ipostaza si sa isi implineasca visul de a canta.
 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies