VergineSantaFrida, povestea din spatele show-urilor Drag din cluburile românești

VergineSantaFrida, povestea din spatele show-urilor Drag din cluburile românești
@VergineSantaFrida on Instagram
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 19 Iunie 2020
Data actualizare: 19 Iunie 2020
Cum e să fii un Drag Queen și ce înseamnă mai exact acest lucru, ne-a povestit chiar VergineSantaFrida, un tânăr român care activează de mai bine de 3 ani în această industrie! 

Într-o societate în care multe lucruri sunt "anormale", unde în continuare educația sexuală lipsește din școli, iar sute de mii de adolescenți rămân cu întrebări fără răspuns, astăzi am abordat un subiect de mare interes pentru comunitatea LGBT! 

Am stat de vorbă cu Vergine, un Drag Queen cunoscut de publicul bucureștean, pentru a-i afla povestea de viață și ce înseamnă mai exact activitatea pe care o desfășoară.

"Dacă nu educăm noi publicul, atunci cine s-o facă" Vezi video aici:

Vergine s-a apucat de show-uri Drag în perioada anului 2018, a visat întotdeauna să lucreze în domeniul artistic, se intitulează designer, se descrie ca fiind un spirit liber, iubește ceea ce face, iar visul lui să reușească aici, pe meleaguri românești. 

Se costumează doar atunci când are un spectacol, în rest trăiește o viață obișnuită, departe de "extravagantul" care se urcă pe tocuri în fața oamenilor! 

Recunoaște că România încă nu este pregătită să accepte ceea ce face, însă își dorește să ia parte la evoluția societății noastre și să contribuie cum poate. 

Mai multe detalii în materialul de mai sus!

Ce înseamnă mai exact Drag Queen? VEZI GALERIA FOTO

Drag queen, conform originalului identic din limba engleză, drag queen, este un termen desemnând, de obicei, un bărbat, care se îmbracă (conform verbului to drag, deci he drags) în haine feminine, respectiv utilizează machiaj specific pentru a interpreta un rol feminin în travesti într-un spectacol, eveniment monden sau că gazdă al unei anumite emisiuni. Scopul artistic al unei drag queen este în contrast cu cei care se îmbracă în haine feminine sau au o înfățișare feminină în afară lumii spectacolelor și care o fac din cu totul alte motive.

Sursă: Wikipedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!