Veste cutremurătoare de la Hollywood. Jack Nicholson suferă de demență: "Fizic este bine, însă mintea lui a dispărut"

Veste cutremurătoare de la Hollywood. Jack Nicholson suferă de demență: Fizic este bine, însă mintea lui a dispărut
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 10 Septembrie 2021
Data actualizare: 10 Septembrie 2021
Vești triste despre unul dintre cei mai iubiți acotori de la Hollywood! Jack Nicholson, în vârstă de 84 de ani, suferă de demență, iar revenirea sa în lumina reflectoarelor este exclusă. Iată ce spun amicii actorului!  

Jack Nicholson nu a fost văzut în public de mai bine de un an, motiv pentru care speculațiile au început să apară. Potrivit prietenilor săi, celebrul actor suferă de demență, iar fiecare zi este un chin. S-a izolat în casa luxoasă din Beverly Hills și interacționează puțin cu cei care i-au fost colegi de breaslă. 

"Eu și Jack suntem prieteni de zeci de ani. Nu mai părăsește casa deloc. Cred că fiul și fiica lui sunt cei care au grijă de el acum", a mărturisit un prieten apropiat al lui Jack Nicholson, pentru publicația Radaronline.com

Actorul este tatăl a cinci copii, însă adesea a fost fotografiat alături de doi dintre aceștia: Lorraine și Ray. Se pare că ei sunt cei care se asigură ca lui Jack să nu îi lipsească nimic. Comunitatea zonei rezidențiale în care locuiește starul este foarte unită, iar reprezentanții ei au oferit o declarație emoționantă. "Din punct de vedere fizic este bine, însă mintea sa a dispărut complet", a fost mărturisirea cutremurătoare. 

Sursă foto: Gettyimages 

Vezi și: INTERVIU Marius Moga, jurat în show-ul SuperStar: „Dacă tu nu crezi că poți să reușești, nimeni altcineva nu o să creadă”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!