Veste halucinantă despre R. Kelly! Cântărețul este logodit... cu fosta lui victimă

Veste halucinantă despre R. Kelly! Cântărețul este logodit... cu fosta lui victimă
Citeste mai mult despre: r kelly, abuz sexual, Joycelyn savage, proces,
Data publicarii: 12 Iulie 2022
Data actualizare: 12 Iulie 2022
Înainte de-a fi trimis 30 de ani după gratii pentru extorcare și trafic de carne vie, artistul i-a pus un inel de logodnă pe deget uneia dintre fetele presupuse ca fiind abuzate de el.

Pare rupt dintr-un film, dar este chiar realitatea! R. Kelly s-a logodit cu una dintre presupusele lui victime, Joycelyn Savage, și ar putea ajunge la altar, mai înainte de-a ajunge la penitenciar.

Informația a fost dată chiar de către tânăra Joycelyn, care i-a trimis judecătorului o notă scrisă. „Mă numesc Joycelyn Savage și sunt logodnica lui Robert Kelly“, a notat tânăra în vârstă de 26 de ani în scrisoarea pe care i-a adresat-o judecătorului Ann Donnelly, conform documentelor obținute de HollywoodLife.

Joycelyn a scris această scrisoare pe 13 iunie, cu două săptămâni înainte ca R. Kelly, în vârstă de 55 de ani, să fie condamnat la 30 de ani de în scrisoare pentru acuzații de trafic sexual și extorcare. Pe lângă faptul că a pretins că este logodită cu R. Kelly, Joycelyn a spus instanței că „nu este victima pe care guvernul m-a înfățișat“ și că relația ei cu cântăreața în dizgrație a fost „uimitoare“.

„Avem o conexiune foarte specială și suntem profund îndrăgostiți“, a mai scris ea. „Îl susțin pe Robert și astăzi, pentru că îl iubesc și voi fi mereu aici să-l susțin. Robert nu este monstrul pe care guvernul l-a descris ca fiind. Robert pe care îl cunosc este foarte dulce, blând și amabil. Întotdeauna s-a asigurat că sunt protejată, la fel și celelalte femei cu care a fost.“ În ciuda acuzațiilor oribile, Joycelyn l-a descris pe R. Kelly ca fiind „uimitor“ și „pozitiv, deschis și foarte generos“.

Interesant este că nimeni din familia ei nu știa despre această logodnă și că presupusa logodnică n-a dorit să depună mărturie în favoarea iubitului ei, preferând să trimită această notă. Acesta este și motivul pentru care familia ei se îndoiește de veridicitatea acestui fapt și crede că totul a fost inventat doar pentru a stârni mila judecătorului.

Joycelyn Savage are acum 26 de ani, ceea ce înseamnă că, în 2015, când l-a cunoscut pe R. Kelly, avea doar 19 ani. La acea vreme, era o cântăreață aspirantă și credea că R. Kelly o va ajuta să răzbată în industrie. Ulterior, când au apărut acuzațiile de abuz sexual, iar ea a negat că ar fi fost una dintre victimele lui, apropiații au considerat că a fost „spălată pe creier“, dar ea a spus că e majoră și știe ce face, nu e deloc manipulată.

Rămâne de văzut dacă, în cazul presupusei lor logodne, e vorba despre un artificiu legal sau... dacă dragostea e oarbă.

FOTO: Profimedia
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies