Vestea pe care toti fanii "Avatar" si-au dorit sa o auda. Ce s-a aflat in urma cu putin timp despre filmul de Oscar

Vestea pe care toti fanii  Avatar  si-au dorit sa o auda. Ce s-a aflat in urma cu putin timp despre filmul de Oscar
Data: 16 Aprilie 2016
La 7 ani de la premiera filmului-fenomen, James Cameron le-a dat o veste buna tuturor celor care au fost incantati de primul "Avatar".

Invitat la CinemaCon, una dintre cele mai mari conventii de film din intreaga lume, James Cameron a promis in cadrul unei conferinte ca va lansa inca trei filme din universul "Avatar". Astfel, fanii se vor putea intoarce in Pandora, planeta senzationala creata de regizorul de Oscar.

Initial, barbatul si-a dorit sa faca o trilogie, insa, mai nou, a decis sa transforme seria in patru pelicule de lung metraj. Probabil ca faptul ca prima parte a incasat 2.8 miliarde de dolari la box-office l-a motivat pe regizor sa ia aceasta decizie.

"Am purtat deja discutii cu unii dintre cei mai talentati artisti si designeri din lume. Am decis sa dam startul unui proiect cinematografic de proportii uriase. Vrem sa facem inca trei filme, de sine statatoare, care sa faca insa parte din universul mare Avatar", a spus James Cameron.

Filmarile pentru cel de-al doilea film vor incepe luna urmatoare in Noua Zeelanda si se va lansa de Craciun, in 2018. Apoi, urmeaza alte premiere in 2020, 2022 si 2023.

"Credeti-ma, filmele vor arata spectaculos, iar urmatoarea data cand ne vom vedea, vom fi pe Pandora toti", a incheiat James Cameron.

FULLSCREEN
Vestea pe care toti fanii "Avatar" si-au dorit sa o auda. Ce s-a aflat in urma cu putin timp despre filmul de Oscar
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO