Vești proaste pentru Harvey Weinstein, producătorul care a fost acuzat de zeci de actrițe că le-ar fi hărțuit

Vești proaste pentru Harvey Weinstein, producătorul care a fost acuzat de zeci de actrițe că le-ar fi hărțuit
Data: 29 Decembrie 2018
Solicitarea lui Harvey Weinstein de a pune capăt acuzaţiilor penale cu care se confruntă a fost respinsă de un judecător.

Un judecător american a respins, într-o instanță din orașul New York, încercarea lui Harvey Weinstein de a pune capăt acuzaţiilor penale cu care se confruntă, scrie Hollywood Reporter. 

Weinstein se confruntă cu cinci capet de acuzare de agresiune sexuală, hărțuire și viol. 

Următoarea audiere va avea loc anul viitor, în 7 martie 2019, mai scrie Hollywood Reporter.

Context: 

Peste o sută de femei, printre care și actriţe foarte cunoscute precum Rose McGowan şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariţiei, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri înregistrate la Poliție pe numele producătorului de film. 

Weinstein, în vârstă de 66 de ani, a pledat nevinovat în fața instanței și a negat public acuzațiile aduse, însă este, în acest moment, subiectul mai multor anchete care se desfășoară în mai multe orașe din Statele Unite și Europa. Printre acestea se numără și New York, Londra și Los Angeles.

The New York Times mai scrie că producătorul american a făcut tratament pentru dependenţa de sex în ultima perioadă și că va fi închis dacă e găsit vinovat.

Următoarea audiere a lui Harvey Weinstein la tribunal e programată pentru 20 decembrie.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO