Vezi ce frumoasă e mama Cleopatrei Stratan! Artista i-a moștenit trăsăturile

Vezi ce frumoasă e mama Cleopatrei Stratan! Artista i-a moștenit trăsăturile
Citeste mai mult despre: Cleopatra Stratan, fotografii, mama,
Data: 21 Februarie 2020
La aproape 18 ani, fetița-minune a muzicii a devenit o tânără extrem de frumoasă și promite să se numere în curând printre cele mai senzuale femei din showbiz.    
E susținută în cariera muzicală de ambii părinți, dar cel care apare alături de ea și o însoțește peste tot e tatăl ei, Pavel. Chiar acesta din urmă a declarat, pentru Pro Tv că soția sa, Rodica Stratan, e la fel de implicată în cariera fiicei, dar “din umbră”, pentru că nu îi place să apară în lumina reflectoarelor. 
 
Chiar și pe contul de Instagram, cele mai multe poze în care Cleopatra apare însoțită sunt cele făcute alături de fratele ei, Cezar, sau împreună cu tatăl. Printre acestea, discret, e  însă și o poză alături de Rodica Stratan, realizată acum mulți ani. Rodica Stratan apare ca o femeie foarte frumoasă, zâmbitoare, cu trăsături pe care în mod evident le-a moștenit fiica sa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan) pe

Cleopatra Stratan a revenit pe scena muzicală românească în 2017, după câțiva ani de pauză, cu o colaborare alături de fratele Cezar Stratan. Anul următor a lansat piesa "Te las cu inima" care, în doar 10 zile, a atins pragul de 5 milioane de vizualizări pe youtube.

Puteți vedea un interviu special cu Cleopatra Stratan pe Pro Tv Plus:FOTO: INSTAGRAM CLEOPATRA STRATAN

FULLSCREEN
Vezi ce frumoasă e mama Cleopatrei Stratan! Artista i-a moștenit trăsăturile
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO