Interviul pe care CRIMINALUL din Norvegia si l-a luat singur inainte sa ucida 93 de oameni! Motivul care l-a determinat sa planuiasca atacul:

Interviul pe care CRIMINALUL din Norvegia si l-a luat singur inainte sa ucida 93 de oameni! Motivul care l-a determinat sa planuiasca atacul:
Citeste mai mult despre: Anders Behring Breivik,
Data publicarii: 25 Iulie 2011
Data actualizare: 25 Iulie 2011
Anders Behring Breivik , omul care a omorat 93 de persoane in Norvegia si-a luat singur un interviu.

Intr-un manifest de 1.500 de pagini, Behring Breivik si-a luat singur interviul pentru a transmite lumii intregi ca isi doreste sa ramana in istorie drept cel mai mare monstru de dupa al Doilea Război Mondial, potrivit Time.

"Ce te-a determinat să planuiesti atacul?", s-a intrebat el. "Implicarea guvernului nostru in bombardamentele asupra Serbiei din 1999. A fost inacceptabil felul in care SUA si regimurile occidentale i-au bombardat pe fratii nostri sarbi. Au fost si alte motive. Guvernul meu si presa au capitulat in fata islamului. Mii de musulmani ajung aici in fiecare an, cerand azil sau prin legaturi de familie", si-a raspuns singur.

"Banuiesc ca ai vrut sa le spui si prietenilor despre planul tau. A fost dificil sa traiesti o viata dubla La inceput mi-a fost extrem de greu sa nu le spun prietenilor mei. Am reusit sa tin secrete cele mai importante informatii. Sa le dau aceste informatii i-ar fi pus intr-o postura foarte dificila pentru ca ar fi trebuit, obligati de lege, sa alerteze autoritatile. In plus m-as fi pus pe mine in pericol", mai scrie acesta in interviu.

"Numeste o personalitate pe care ai vrea sa o intalnesti. Papa sau pe Vladimir Putin. Putin pare un lider onest si demn de respect. Evident va fi nevoit sa condamne acest atac. Este de inteles"

Potrivit paginii sale de Facebook, Breivik avea printre jocurile preferate World of Warcraft si Modern Warfare. In lista sa de carti se numărau 1984, al lui George Orwell si Procesul lui Kafka, scrie Bloomberg.

El ii critica pe Brad Pitt si Angelina Jolie deoarece sunt asociati cu sprijinirea relatiilor intre persoane de rase diferite. Insa Scarlett Johansson, Pamela Anderson si Gwyneth Paltrow sunt modelele feminine perfecte pentru "o super-rasa nordica".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!