Vezi primele fotografii cu Mariah Carey dupa ce si-a micsorat stomacul. Cat de mult a slabit!

12 Ianuarie 2018, 17:00

Vezi primele fotografii cu Mariah Carey dupa ce si-a micsorat stomacul. Cat de mult a slabit!
In luna noiembrie a anului trecut apareau primele informatii conform carora Mariah Carey si-ar fi micsorat stomacul. Vedeta a fost extrem de discreta in toata aceasta perioada si se pare ca a asteptat un eveniment important, precum Golden Globes, pentru a-si dezvalui noua silueta.

Mariah Carey este pregatita sa inceapa un nou capitol din viata. De cand are un iubit cu 13 ani mai tanar decat ea, vedeta s-a reinventat. 

In ultima perioada, artista posta doar fotografii vechi cu ea pe retele de socializare, iar atunci cand aparea o imagine cu ea din prezent, era acuzata de fani ca a fost editata pentru a parea mult mai slaba. Pentru a inchide definitiv gurile rele si fiind satula de diete si de efectul yo-yo, Mariah a decis la sfarsitul anului trecut sa isi micsoreze stomacul. 

In toate aceste luni de dupa operatie, a fost extrem de discreta si si-a aratat noile forme abia la premiile Golden Globes, care au avut loc duminica seara. Se pare ca artista a slabit peste 11 kilograme, dar deja arata extrem de bine, cum nu a mai aratat din anii `90. Pentru a-si pune in evidenta silueta, Mariah a optat pentru o rochie neagra, stil sirena, semnata Dolce&Gabbana.

Vezi imaginile AICI.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO