Vezi raportul toxicologic in cazul mortii lui Amy Winehouse

Vezi raportul toxicologic in cazul mortii lui Amy Winehouse
Citeste mai mult despre: Amy Winehouse,
Data publicarii: 24 August 2011
Data actualizare: 24 August 2011
Amy Winehouse nu a consumat droguri in ziua in care a murit, au anuntat medicii britanici, care nu au descoperit urme ale unor substante interzise in organismul artistei, in urma testelor toxicologice efectuate dupa moartea acesteia, a anuntat, marti, agentul ei de presa.

Agentul de presa al artistei a spus ca medicii au descoperit urme de alcool in organismul cântaretei, dar nu au putut sa stabileasca cu certitudine daca alcoolul a jucat un anumit rol in decesul starului britanic.

Potrivit bbc.co.uk, membrii familiei Winehouse au multumit politiei britanice pentru sprijinul acordat si au declarat ca asteapta concluziile anchetei oficiale, ce vor fi anuntate pe 26 octombrie.

Mitch, tatal artistei, a declarat in timpul ceremoniei funerare ca fiica lui renuntase la droguri in urma cu câtiva ani si era pe cale sa renunte si la alcool.

Totodata, potrivit membrilor familiei Winehouse, tocmai faptul ca artista renuntase brusc la alcool a fost elementul care i-a cauzat decesul, deoarece organismul ei a intrat intr-un fel de criza, cauzata de nevoia de alcool.
Trupul neinsufletit al cântaretei Amy Winehouse a fost descoperit in resedinta acesteia din Londra, pe 23 iulie.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies