Viața bate vlogul, episod special de Anul Nou. ”În 2019, vreau să ajung în spațiu”

Viața bate vlogul, episod special de Anul Nou. În 2019, vreau să ajung în spațiu
Data publicarii: 31 Decembrie 2018
Data actualizare: 31 Decembrie 2018
Special de Anul Nou, în serialul marca protvplus.ro ”Viața bate vlogul”, cei mai populari 8 vloggeri din România le împărtășesc fanilor dorințele lor pentru 2019.

Într-o atmosferă festivă, Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru și Robert Ionescu își trec pe hârtie trei dorințe realizabile pentru 2019, dar și una trăsnită, prilej cu care fanii se vor putea amuza copios alături de cei 8 vloggeri. 

Citește și: Viața bate vlogul, ediție specială de Crăciun: ”Îmi doream un Crăciun american, ca în Singur acasă”

Astfel, printre cele mai arzătoare dorințe, pentru noul an, ale protagoniștilor serialului ”Viața bate vlogul” se regăsesc: ”Să particip la evenimente caritabile”, ”Să mă găsească sufletul pereche”, ”Să călătoresc în 10 țări”, ”Să fac un milion”, ”Să fac 500.000 de subscriberi pe YouTube”, ”Să ajung în spațiu”, ”Să joc într-un film de lung metraj” sau ”Să o cunosc pe Selena Gomez”.

Lista continuă într-o cheie amuzantă, pe lângă o cerere spontană în căsătorie, formulată de una dintre vloggerițe, rostindu-se dorințe de genul:  ”Să-mi iau o mașina ca să-mi pot plimba câinele fără să-mi fie frică că vomită în taxi și mă bate șoferul”, ”Să am un poster în mărime naturală cu mine nud” sau ”Să fac baie dezbrăcat în Oceanul Pacific”.

Aflați din episodul special de Anul Nou al serialului ”Viața bate vlogul” ce își doresc, pentru anul 2019, Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin, Miru și Robert Ionescu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies