Viața Mishei fără Connect-R: pictoriale îndrăznețe, mai mult timp cu prietenele și multe citate motivaționale

Viața Mishei fără Connect-R: pictoriale îndrăznețe, mai mult timp cu prietenele și multe citate motivaționale
Citeste mai mult despre: Connect-R, Misha,
Data: 17 Septembrie 2018
Misha se  bucură de libertate.

La o lună după despărțirea de Connect-R, Misha le arată fanilor ei de pe Instagram cum arată viața ei fără Connect-R. 

Cei care așteptau să afle că Misha face lucruri cu mult diferite comparativ cu o altă femeie divorțată vor fi dezamăgiți. :D În afara unui pictorial îndrăzneț, Misha merge la salon, iese cu prietenele în oraș, postează citate motivaționale, își duce fetița la școală și pare că se bucură, în general, că are mai mult timp pentru ea. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@paulinabuldumea & @stroblight_studio ????????????

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@catalinanailexpert ❤️ u!

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GN

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️????????

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dragostea mea❤️????????

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@thelashlounge.ro ????????????????????????????????????????

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on

Context: 

Misha și Connect-R au divorțat în urmă cu un an și trei săptămâni, dar Connect-R a ales să facă publică informația doar în urmă cu o lună.

Artistul a făcut atunci anunțul atât pe Facebook, cât și pe Instagram. 

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Un an și trei săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru. Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi. Atât am avut de spus. Rog pe toată lumea, inclusiv presa, să nu ne pună întrebări. Mulțumim anticipat!”, a scris atunci Connect-R.

Vestea i-a șocat pe fanii cuplului, mai ales că înainte de acest anunț cântărețul îi făcea o declarație emoționantă de dragoste soției sale pe Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se spune ca o fata devine femeie atunci când își începe viața sexuală ! Eu zic ca devine femeie atunci când naște duh !! Atunci când da viața ! Și totuși multe fete nasc copii , dar nu devin mame ! Mama ești atunci cand reușești sa-ti dai seama ca ,copilul tău are nevoie de tine mai mult decât ai tu nevoie de tine .Mama înseamnă sa ai timpanele pregătite pentru a suporta țipetele copilului tău ,atunci când urletul e singurul vocabular pe care copilul tău îl cunoaște . Mama înseamnă sa renunți , bineințeles provizoriu , la cariera ta , la facultate , la ieșirile in club , la tot felul de distracții de fetițe ! Și sa stai seara sa ți adormi copilul! Sa i spui povesti ca sa aibă vise frumoase ! Sa te poți trezi dimineața , ca sa-i faci pachet pentru grădinița , sa stai sa-ți îngrijești îngerașul când e răcit , sau are otita ! Sa renunți la orgoliul tău , in certurile cu soțul tău , doar pentru liniștea copilului tău ! Practic la finalul zilei , el, copilul tău, sa fie tot ce conteaza pentru tine ! Nu e mama cea care da viața unui copil , ci mai degrabă cea care-și dă viața pentru copil !! Mulțumesc ,Misha pentru ca ești Mama, pentru ca esti îngerul copilului nostru ❤

A post shared by Connect-r (@connectr) on

Connect-R și Misha s-au căsătorit civil în vara anului 2013. 

La câteva luni distanță, în 25 ianuarie 2014, cei doi au devenit părinții unei fetițe.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO