Viața secretă a lui Jodie Foster, actrița cu doi copii și căsătorită cu o femeie

Viața secretă a lui Jodie Foster, actrița cu doi copii și căsătorită cu o femeie
Jodie Foster și Alexandra Hedison. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 01 Martie 2021
Data actualizare: 11 Aprilie 2021
Jodie Foster a fost recompensată cu un Glob de Aur la ediția din 2021 a premiilor acordate de Asociația jurnaliștilor străini de la Hollywood și a primit vestea din confortul canapelei de acasă. Soția ei, Alexandra Hedison, a recompensat-o cu un sărut, în fața a milioane de telespectatori.

Jodie Foster (58 de ani) s-a ales cu un Glob de Aur pentru rolul ei secundar din filmul The Mauritanian. Ceremonia, găzduită de Hotelul Beverly Hilton din Beverly Hills, a fost urmărită online de toată lumea, din cauza pandemiei de Covid-19. Actrița a primit vestea recompensării muncii ei în pijamale, alături de soția sa, Alexandra Hedison, fotografă, regizoare și actriță americană în vârstă de 51 de ani.

Partenera ei de viață a felicitat-o și a sărutat-o pentru performanța înregistrată la ediția din 2021 a Globurilor e Aur.

Jodie Foster, la a doua relație de durată cu o femeie

Jodie Foster și-a recunoscut orientarea sexuală în 2007, când a dezvăluit că are o relație intimă cu producătoarea de film Cydney Ellen Bernard. La acea dată, cele două erau împreună de 14 ani și creșteau doi copii realizați prin fertilizare in vitro. Au păstrat secretul fiindcă nu credeau că lumea e pregătită pentru o astfel de veste.

În 2008, cele două s-au despărțit, însă Jodie Foster și-a refăcut viața alături de Alexandra Hedison, cândva iubita realizatoarei TV Ellen DeGeneres. Șase ani mai târziu, ele s-au căsătorit, însă nu au dezvăluit detalii despre eveniment.

În 2013, în timpul discursului de mulțumire de la Globurile de Aur din acel an, actrița i-a mulțumit fostei partenere de viață.

„Îi mulţumesc fostei mele partenere în iubire, surorii mele de suflet în această viaţă. Confesoarea mea, cea mai bună prietenă de 20 de ani încoace, Cydney Bernard. Îţi mulţumesc Cyd! Sunt atât de mândră de familia noastră modernă, de fiii noştri extraordinari, Charlie şi Kit, care sunt motivul pentru care respir şi evoluez”, a dezvăluit actrița.

Jodie Foster, doi copii cu tată necunoscut

Jodie Foster și Cydney Bernard au crescut doi băieți, ambii născuți prin fertilizare in vitro, însă nu au dezvăluit niciodată cine este tatăl lor. La scurt timp după ce a devenit mamă, presa a speculat că Mel Gibson ar fi bărbatul care a lăsat-o însărcinată. 

Însă, alte surse susțin că tatăl băieților săi este cel mai bun prieten al actriței, Randy Stone, decedat în 2007, în urma unui atac de cord. 

La vremea respectivă se vorbea că nici copiii actriței, Charlie și Christopher, nu știu cine a tatăl lor, dar că vor afla în momentul în care vor împlini 21 de ani. Charlie Foster are azi aproape 23 de ani și, cel mai probabil, a avut acea discuție cu mama lui.

Jodie Foster este ua dintre puținele actrițe distinse cu două premii Oscar. Primul, obținut pentru prestația din filmul The Accused (1998), al doilea - pentru rolul din Tăcerea mieilor (1991). Cea mai prolifică actriță este Katharine Hepburn, care are 4 premii Oscar.

Fotografii: Getty Images

FULLSCREEN
Viața secretă a lui Jodie Foster, actrița cu doi copii și căsătorită cu o femeie
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies