Vibe de UNTOLD pe Calea Victoriei, în acest sfârșit de săptămână

Vibe de UNTOLD pe Calea Victoriei, în acest sfârșit de săptămână
Citeste mai mult despre: UNTOLD, Calea Victoriei,
Data publicarii: 20 Mai 2022
Data actualizare: 20 Mai 2022
O mică scânteie din magia festivalului UNTOLD va putea fi văzută sâmbătă și duminică chiar în inima Capitalei, în cadrul proiectului "Străzi deschise, promenadă urbană”.

Sâmbătă, 21 mai, începând cu orele 17.00, pe Calea Victoriei (la intersecția cu Calea Griviței), UNTOLD aduce un music spot cu vibe de festival și cu invitați speciali: Andi Moisescu, Cabral & Hollygood Gang și Lucian Bărbulescu.

Duminică, 22 mai, începând tot cu orele 17.00 ne vom întâlni tot pe Calea Victoriei (la intersecția cu Calea Griviței), însă de data aceasta cu invitați surpriză. 

"Străzi deschise, promenadă urbană" este un proiect al Primăriei Capitalei și ARCUB, care aduce în atenția localnicilor, și nu numai, reconectarea afectivă a oamenilor cu orașul în care locuiesc. Mai mult de atât, aceștia redescoperă plăcerea de a-și petrece timpul în spațiul public alături de familie și prieteni.

Vă invităm să fiți alături de noi și să ne facem încălzirea pentru cele mai așteptate festivaluri ale anului, UNTOLD și Neversea!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!