Vica Blochina, declarații exclusive după eliminarea de la Survivor România 2023: „Mă simt super eliberată”

Citeste mai mult despre: Vica Blochina, exclusiv, Survivor Romania,
Data publicarii: 02 Februarie 2023
Data actualizare: 02 Februarie 2023
Vica Blochina a părăsit emisiunea fenomen de la PRO TV, după ce le-a transmis celor de acasă să nu o voteze în Consiliu. Dorința i s-a îndeplinit, iar acum este în drum spre România. Iată ce ne-a declarat Faimoasa de la Survivor România 2023.  

Vedeta TV ne-a oferit un interviu exclusiv în care a mărturisit că și-a dorit să plece acasă, fiind conștientă că nu va mai rezista mult în condițiile din Dominicană. Și-a rugat prietenii și oamenii de bază de acasă să nu o mai voteze în ultimul Consiliu, asta ca să poată părăsi emisiunea.

„Mă simt super eliberată, nu regret nicio secundă și este foarte bine! Sincer mi-a fost foarte greu și este o experiență pe care nu aș repeta-o, vă spun din toată inima mea. Pentru mine a fost groaznic de greu.

Întrebată dacă se aștepta să fie eliminată din competiție, Vica Blochina a răspuns: „Da, mă așteptam pentru că am cerut oamenilor de acasă să nu mă voteze. Am o groază de prieteni, de angajați care eram sigură că o să mă voteze și am spus cât se poate de clar că nu îmi mai doresc să rămân, dar fiind presiunea aceea în camp mereu mă gândeam: Dar dacă nu o să mă voteze, la fel cum a fost cu Gheboasă? Efectiv mă gândeam la ce o să fac săptămâna viitoare și știam oricum că o să vină următorul consiliu”, ne-a spus Faimoasa.

Cu ce regrete pleacă Vica Blochina de la Survivor România

Faimoasa este extrem de mândră de tot ce a realizat în cadrul acestui reality-show și dezvăluie că modul său de interacțiune cu ceilalți concurenți nu a fost departe de cel pe care îl are și acasă, dar lipsa hranei și stresul au făcut-o să fie mai nervoasă decât de obicei. Cât despre regrete, Vica pleacă acasă cu inima împăcată, dar și cu ceva kilograme în minus.

„Nu am absolut niciun regret. Acolo am fost exact așa cum sunt, poate puțin mai nervoasă. Sunt foarte mândră că am putut să particip la acest reality, că am putut să aduc puncte și că am slăbit. Pentru mine a fost un detox perfect. Este foarte greu pentru oamenii de vârsta mea, chiar dacă am ținut cu dinții să ajung să fac probele bine. E foarte greu să concurezi cu fetele tinere”, ne-a mai declarat fosta balerină.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Sursă foto: Arhivă PRO TV

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!