Vica Blochina petrece sărbătorile în Thailanda. Cât costă o noapte de cazare?

Vica Blochina petrece sărbătorile în Thailanda. Cât costă o noapte de cazare?
Citeste mai mult despre: Vica Blochina, Vica Blochina Thailanda,
Data publicarii: 30 Decembrie 2021
Data actualizare: 31 Decembrie 2021
Vica Blochina este foarte răsfăţată în ultima vreme de un bărbat misterios, cu care petrece din ce în ce mai mult timp. De sărbători, fosta amantă a lui Victor Piţurcă a plecat în Thailanda, unde petrece într-un lux orbitor. 

Vica a fugit de frigul din România şi se relaxează la căldură, la o vilă de lux din Thailanda, unde o noapte de cazare costă nu mai puţin de 12.00 de euro pe noapte. 

Bărbatul care o însoţeşte pe Vica în Thailanda o răsfaţă la maxim. De Crăciun, el i-a gătit curcan, iar Vica a adus din România palincă. Milionarul grec cu care Vica petrece a scos bani frumoşi din buzunar pentru a o răsfaţa pe fosta balerină. 

“Am închiriat o casă acolo. E superbă! E un domeniu întreg. Cred că e cea mai frumoasă casă din Phuket. Are cinema, spa și costă 12.000 de euro pe zi”, a declarat Vica.

Se distrează la 50 de ani ca la 20 de ani 

Vica a mărturisit că trece printr-o perioadă foarte frumoasă a vieţii ei şi, chiar dacă a ajuns la vârsta de 50 de ani, ea se distrează ca la 20 de ani. 

„E mișto la 50 de ani să te plimbi pe banii altora, înseamnă că ești șmecheră, nu?! Să arate altele la 45 cum arăt eu și să se plimbe pe banii altora. Sunt alții care au bani și n-au cu cine să se plimbe”, a mai declarat Vica.

Sursa foto: instagram
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!