Victor Slav este gazda emisiunii "Frumuseţe pe muchie de cuţit" la Pro Tv

Victor Slav este gazda emisiunii   Frumuseţe pe muchie de cuţit la Pro Tv
Data: 16 Martie 2009
Dacă până acum telespectatorii Pro Tv îl puteau urmări la rubrica \"Vremea\", din 21 martie Victor Slav poate fi văzut şi într-o altă ipostază: aceea de prezentator al emisiunii \"Frumuseţe pe muchie de cuţit\". În fiecare sâmbătă seară, de la ora 21.45, la Pro Tv, Victor va fi gazda unui show spectaculos, cu poveşti tulburătoare ale unor oameni curajoşi care se supun unor serioase transformări fizice pentru a-şi recăpăta încrederea în sine şi, implicit, pentru a avea o viaţă normală.

Bucuros de noul proiect în care este implicat, Victor mărturiseşte că dincolo de rolul de moderator al show-ului, principalul său obiectiv va fi acela de a se apropia cât mai mult de oamenii care au curajul să vină la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit”: ”Voi discuta cu ei, voi încerca să le aflu temerile, motivele care i-au determinat să facă aceste schimbări fizice, le voi explica tot ce urmează să se întâmple şi îi voi însoţi la întâlnirile cu medicii specialişti şi bisturiul. În plus, le voi cunoaşte familiile pentru a afla poveştile de viaţă care stau în spatele acestor cazuri”, a mărturist vedeta Pro Tv.
 

Întrebat cum îi va susţine pe aceşti pacienţi, Victor povesteşte că el va fi liantul dintre ei şi cei de acasă, pe care nu îi vor întâlni o perioadă de timp, cât durează procesul transformării. Cât despre rezultate, Victor are un singur cuvânt de spus: ”Miraculos! Eu unul pot să vă spun că sunt şocat, în sensul pozitiv, de ceea ce văd că se întâmplă de fiecare dată când filmăm câte o poveste. Sunt mereu plăcut surprins, ceea ce mă face să cred că şi publicul va fi de-a dreptul impresionat de cum li se poate schimba acestor perosoane viaţa.”

În fiecare sâmbătă seară, emisiunea Frumuseţe pe muchie pe cuţit" va aduce pe micul ecran cazuri tulburătoare ale unor oameni pentru care viaţa este un adevărat coşmar din cauza unor defecte fizice. ”Sunt mulţi oameni cu sufletul trist, cu poveşti teribile de viaţă, pentru care o astfel de intervenţie nu este un moft, ci o necesitate”, spune Victor. Fie că în trecut au suferit accidente, fie că s-au născut cu un defect fizic sau, dimpotrivă, trecerea anilor a adus cu sine schimbări nefericite, pentru aceşti oameni viaţa de zi cu zi înseamnă jigniri, lacrimi şi suferinţă: sunt complexaţi, dezavantajaţi atunci când îşi caută un loc de muncă, luaţi în derâdere de cei din jur. ”Oamenii care vin la această emisiune îşi doresc de foarte mulţi ani o schimbare şi mulţi mi-au mărtursit că sunt foarte bucuroşi că noul show de la Pro Tv le dă acum ocazia să spere la o viaţă normală”, a adăugat gazda noii emisiuni, care va continua să prezinte şi rubrica ”Vremea” de la Pro Tv.

Varianta românească a celebrului ”Extreme Makeover”, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” va prezenta pas cu pas etapele transformării acestor oameni, operaţiile la care vor fi supuşi, retuşurile stiliştilor, trăirile pacienţilor, temerile fiecăruia în momentul hotărâtor, dar şi prima întâlnire cu oglinda şi rezultatul final. Victor Slav spune că a urmărit cu interes formatul străin al show-ului şi că a fost uluit de faptul că o astfel de schimbare poate însemna recâştigarea încrederii în sine. ”Acum mă bucur că şi românii vor avea parte de acest show extrem de interesant şi, mai ales, mă bucur că prin intermediul versiunii româneşti a emisiunii vom reuşi să schimbam viaţa unor oameni de la noi”, a încheiat Victor Slav.  

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO