Victoria Beckham a comentat zvonurile despre divorț

Victoria Beckham a comentat zvonurile despre divorț
Citeste mai mult despre: Victoria Beckham,
Data: 04 Septembrie 2018
Victoria Beckham a comentat zvonurile despre divorț, în contextul în care David nu apare în cel mai recent pictorial din Vogue, pe care revista l-a prezentat drept „un pictorial cu familia Beckham”.

În interviul acordat revistei Vogue, fosta componentă a trupei Spice Girls a recunoscut că atât ea, cât și David, sunt obișnuiți să „ignore prostiile din jur” și să își ducă viața în continuare „ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”.  

Cu toate astea, Victoria a recunoscut că aceste zvonuri îi afectează pe copiii lor și a menționat că „asta e nedrept”. 

În pictorialul care va apărea pe piață în luna octombrie, Victoria a pozat alături de Brooklyn (19 ani), Romeo (16 ani), Cruz (13 ani) și Harper (7 ani).

Fostul fotbalist și cântăreața au sărbătorit luna aceasta 19 ani de căsnicie cu o cină romantică în Franța.

Cei doi nu au ezitat atunci să le împărtășească momentul și fanilor lor, pe conturile de Instagram. 

„19 ani, wow! În urmă cu 19 ani, pe vremea asta, eram îmbrăcat din cap până în picioare în purpuriu (n.r. David a purtat atunci un costum de mire în această nuanță).”, a spus Beckham atunci, adăugând că Victoria Beckham este „cea mai grozavă soție și mămică”.

Prezentă la o gala unei celebre reviste de business, Victoria a răspuns pozitiv cererii jurnaliștilor de a vorbi despre relația ei cu David și în urmă cu câteva luni. 

,,Zvonurile sunt false, e o pierdere jenantă de timp din partea celor care le răspândesc”, au transmis cei doi pentru a pune capăt acestor zvonuri.  

"E un soț incredibil și un tată devotat. Ne completăm foarte bine reciproc, mă ajută foarte mult și nu se pune problema de un divorț în acest moment.", și-a nuanțat Victoria declarațiile despre David. 

Ea a mai spus că încearcă să fie o soție cât mai bună pentru David și că, atunci când ajunge acasă, își închide telefonul pentru a petrece mai mult timp cu el și cu copiii lor. 

La rândul lui, și fostul fotbalist a vorbit într-un interviu despre căsnicia “dificilă” pe care a avut-o cu Victoria, scrie presă britanică.

"Bineînțeles că faci greșeli de-a lungul anilor. Mariajul a fost dificil în anumite momente, dar asta înseamnă nu înseamnă decât că trebuie să te străduiești mai mult. De câte ori trecem prin perioade grele... noi vorbim despre asta", a spus David într-un interviu acordat postului de radio britanic Radio 4.

Anul acesta a fost unul foarte greu pentru familia Beckham, mai ales pentru că David și Victoria nu mai locuiesc împreună. Mai precis, la începutul anului David s-a mutat în Miami, Statele Unite, pentru a se ocupă de echipa lui, Miami Beckham United, care joacă în liga nord-americană.

Familia să nu nu s-a mutat cu el. “Îi mulțumesc Victoriei pentru că a ales să rămână acasă și să aibă grijă de copiii noștri. Altfel… de câte ori vor putea, vor veni și ei să mă viziteze.”, spunea atunci fotbalistul. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO