Victoria Beckham, în slujba lui Meghan Markle. Ce trebuie să facă designerul pentru Ducesă

Victoria Beckham, în slujba lui Meghan Markle. Ce trebuie să facă designerul pentru Ducesă
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, Victoria Beckham,
Data: 08 Aprilie 2019
Victoria Beckham a fost angajată de Meghan Markle pentru a decora Frogmore Cottage, la doar câteva zile după ce Ducese și Ducesa de Sussex s-au mutat în noua lor locuință.

Meghan Markle a angajat-o pe doamna Beckham pentru a reface designul interior din noua casă, a confirmat o sursă din interior pentru Express.co.uk. Fosta Spice Girl va face retușurile finale pe proprietatea situată în Frogmore, Windsor. Deși, inițial, s-a crezut că Meghan o va angaja pe Vicky Charles, fost director de design pentru Soho House, o sursă a confirmat că Meghan a cerut ajutorul Victoriei pentru noua sa locuință.

Citește și: Victoria Beckham, apariție inedită la plajă. Cum s-a îmbrăcat aceasta

Ducesa de Sussex își dorește să facă locuința ”cât de primitoare posibil”, de aceea și-a adus deja de la Toronto piesele de artă favorite. 

Meghan și Harry s-au mutat în Frogmore Cottage joi, cu câteva săptămâni înainte ca Ducesa să nască primul ei copil. În ultima vreme, proprietatea a suferit transformări semnificative, acum beneficiind de o cameră a bebelușului, un spațiu de locuit pentru bonă, o unitate producătoare de energie verde, în valoare de 50.000 de lire sterline, care furnizează căldură, apă caldă și electricitate.

Lucrările de renovare costă aproximativ 3 milioane de lire sterline.

”O dată ce va fi terminată, Frogmore Cottage va fi o casă fantastică pentru o familie, potrivită pentru Duce și Ducesă”.

Foto: Getty, Profimedia
 

Vezi și. Rita Mureșan și-a mobilat casa în stil Feng Shui

FULLSCREEN
Victoria Beckham, în slujba lui Meghan Markle. Ce trebuie să facă designerul pentru Ducesă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies