Victorie mare pentru Britney Spears. Artista s-a răzbunat pe fostul ei manager

Victorie mare pentru Britney Spears. Artista s-a răzbunat pe fostul ei manager
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 14 Iunie 2019
Data actualizare: 14 Iunie 2019
Fostul manager al lui Britney Spears, Sam Lufti, nu se mai poate apropia de artistă la mai puțin de 180 de metri. O instanță de judecată din SUA a impus un ordin de restricție pe numele acestuia.

Britney Spears răsuflă ușurată, după ce un judecător din Los Angeles i-a interzis lui Lufti să se apropie de artistă și de familia ei vreme de cinci ani. Cântăreața a depus o cerere în instanță în luna mai, considerându-l pe fostul ei manager responsabil de problemele de sănătate pe care artista le-avut în urmă cu două luni.

Britney Spears a ajuns la psihiatrie, convinsă de managerul ei că are niște probleme de sănătate nerezolvate. În instanță, avocații artistei au explicat că toată această grijă manifestată de managerul ei avea un scop meschin, și anume preluarea controlului averii sale.

FOTO: Getty Images

Tatăl cântăreței, Jamie Spears, a mărturisit în instanță că Sam Lufti a profitat ani la rând de banii lui Britney, pe care a hărțuit-o în fel și chip. Din acest motiv, artista a acceptat ca tatăl ei să fie „gardianul” veniturilor sale.

„M-am temut că va încerca să pună capăt acestei protecții. Am fost foarte furios. Mă temeam că vom ajunge iar la situația din 2008”, a spus Jamie Spears despre Sam Lufti.

Citește și: Cum arată Britney Spears după trei săptămâni petrecute la psihiatrie (FOTO)

Citește și: Britney Spears își acuză tatăl că a internat-o cu forța la psihiatrie, unde a fost îndopată cu pastile

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies