Victorie pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Pot folosi numele “Archwell” pentru fundația lor

Victorie pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Pot folosi numele  Archwell  pentru fundația lor
Data publicarii: 28 Iunie 2020
Data actualizare: 28 Iunie 2020
Harry și Meghan au avut numeroase probleme în numirea fundației lor non-profit, însă au primit, în sfârșit, vești bune de la curțile de justiție americane.

S-a renunțat la un proces major împotriva lor pentru folosirea numelui Archwell, ca tribut pentru fiul lor Archie, salvându-i astfel de la umilința de a veni cu încă o idee de nume, potrivit Daily Mail.

Aceștia l-au înfruntat pe Scott Kantro, care a vrut să folosească numele Archecares pentru o fundație de caritate rivală.

Similaritatea ar fi putut cauza confuzii, și deoarece el a aplicat primul pentru nume, putea să forțeze cuplul să-și schimbe numele fundației. Dar pot respira ușurați acum, după ce Kantro nu a răspuns la timp unei cereri judecătorești.

Vestea vine la doar câteva săptămâni după ce cuplul a eșuat prima aplicare pentru nume, deoarece propunerea era prea vagă. Au termen până în august să refacă cererea.

Un apropriat al cuplului a declarat:  "Numele este foarte important pentru Harry și Meghan. Ar fi umilitor să fie puși să găseascp alt nume după ce deja au făcut anunțul public."

Cuplul voia inițial să-și numească proiectul Sussex Royal, dar le-a fost interzis să facă asta după ce au renunțat la titlurile oficiale.

Ei plănuiesc să formeze mai multe grupuri de suport emoțional , un imperiu multimedia educativ, și un site web, asemănător cu blog-ul lui Meghan.

Vezi și: Dezastru la examenele din 2020 - Trending Review cu Daragiu - Episodul 35
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies