VIDEO O adolescentă mănâncă în fiecare zi câte o fotografie a artistului ei preferat

VIDEO O adolescentă mănâncă în fiecare zi câte o fotografie a artistului ei preferat
Autor: Dan Brumar
Data: 28 Noiembrie 2018
Tilly, o admiratoare înfocată a solistului trupei australiene 5 Seconds of Summer, a luat decizia radicală de a mânca o fotografie cu acesta în fiecare zi.

Tânăra este, probabil, cel mai mare fan al vocalistului Luke Hemmings. La începutul acestei luni, Tilly a anunțat pe Twitter că va mânca în fiecare zi câte o fotografie cu acesta până îl va convinge și pe el să mănânce o fotografie cu ea. Adolescenta a filmat fiecare moment și l-a postat pe Twitter, unde a atras sute de mii de vizualizări și comentarii. În prima zi, Tilly i-a mâncat lui Luke Hemmings fotografia de profil a contului de Twitter.

Niciun membru al formațiai australiene nu a reacționat la aceste clipuri care au devenit virale, însă tânăra a primit sfaturi medicale să renunțe la demersul ei. Tilly spune că înainte de a începe să înghită fotografii s-a documentat temeinic pe internet, unde nu a găsit motive întemeiate să se teamă de gestul ei. Prin urmare, a a continuat să șocheze pe rețeuaua socială. Iată cum arată filmulețul din ziua 26!

Un medic contactat de cei de la mtv.com a declarat că vopselurile de pe hârtia fotografică pot cauza probleme digestive, dar și afecțiuni ale rinichilor și ale ficatului. Medicul a sfătuit-o să renunțe la demersul ei și, în loc să-și pună sănătatea în pericol, să aștearnă pe hârtie niște gânduri, pe care să le transmistă solistului ei preferat.

După ce a citit sfaturile medicului, Tilly a mărturisit că nu crede că idolul ei va răspunde provocării și că, cel mai probabil, se va opri. La un moment dat, nu chiar acum.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO