VIDEO Actor din seria Jackass, mușcat de rechin în timpul filmărilor. „Ce se poate întâmpla?”

VIDEO Actor din seria Jackass, mușcat de rechin în timpul filmărilor. bdquo;Ce se poate întâmpla?
Sean McInerney a fost transportat de urgență la spital. FOTO: Discovery YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Iulie 2021
Data actualizare: 13 Iulie 2021
Își pregătesc cascadoriile ca și când nimic nu li se poate întâmpla. Actorii care își pun viețile în pericol în serialul Jackass au pățit-o din nou.

Sean McInerney, cel mai nou membru al echipei Jackass, a fost mușcat de un rechin în timpul filmărilor seriei Shark Week de pe Discovery. Actorul a efectuat o cascadorie periculoasă în apele pline de prădători marini.

Cascadoria, numită Jump the shark, îi putea fi fatală fiindcă actorul nimerit fix în gura unui rechin. Sean McInerney a suferit răni la nivelul brațelor și a necesitat, ulterior, intervenții chirurgicale pentru refacerea tendoanelor și vaselor de sânge.

Am fost în sufrageria lor în timpul cinei”, a declarat rănitul într-un interviu după ce a fost operat.

Vezi imaginile mai jos!

Comediantul Stephen Gilchrist Glover, care în seria Jackass e cunoscut ca Steve-O, a dezvăluit că rana suferită de McInerney este mult mai gravă decât arată. 

Cascadorul rănit e norocos că a scăpat cu viață, deoarece scafandrii care au însoțit echipa de salvare au intervenit prompt și l-au smuls din gura rechinului.

Episodul din seria Shark Week a fost transmis la TV duminică, 11 iulie, și a beneficiat de audiență ridicată.

Seria Jackass, unde comedianții și cascadorii filmează o serie de scene periculoase și brutale, revine la TV după 10 ani de pauză. Sezonul 4 va fi lansat în toamna acestui an, iar printre cei care vor apărea în serial se numără Post Malone, Johnny Knoxville, Shaquille O’Neal și Tony Hawk.

Fotografii: Discovery YouTube

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies