VIDEO Actor din seria Jackass, mușcat de rechin în timpul filmărilor. „Ce se poate întâmpla?”

VIDEO Actor din seria Jackass, mușcat de rechin în timpul filmărilor. Ce se poate întâmpla?
Sean McInerney a fost transportat de urgență la spital. FOTO: Discovery YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 13 Iulie 2021
Data actualizare: 13 Iulie 2021
Își pregătesc cascadoriile ca și când nimic nu li se poate întâmpla. Actorii care își pun viețile în pericol în serialul Jackass au pățit-o din nou.

Sean McInerney, cel mai nou membru al echipei Jackass, a fost mușcat de un rechin în timpul filmărilor seriei Shark Week de pe Discovery. Actorul a efectuat o cascadorie periculoasă în apele pline de prădători marini.

Cascadoria, numită Jump the shark, îi putea fi fatală fiindcă actorul nimerit fix în gura unui rechin. Sean McInerney a suferit răni la nivelul brațelor și a necesitat, ulterior, intervenții chirurgicale pentru refacerea tendoanelor și vaselor de sânge.

Am fost în sufrageria lor în timpul cinei”, a declarat rănitul într-un interviu după ce a fost operat.

Vezi imaginile mai jos!

Comediantul Stephen Gilchrist Glover, care în seria Jackass e cunoscut ca Steve-O, a dezvăluit că rana suferită de McInerney este mult mai gravă decât arată. 

Cascadorul rănit e norocos că a scăpat cu viață, deoarece scafandrii care au însoțit echipa de salvare au intervenit prompt și l-au smuls din gura rechinului.

Episodul din seria Shark Week a fost transmis la TV duminică, 11 iulie, și a beneficiat de audiență ridicată.

Seria Jackass, unde comedianții și cascadorii filmează o serie de scene periculoase și brutale, revine la TV după 10 ani de pauză. Sezonul 4 va fi lansat în toamna acestui an, iar printre cei care vor apărea în serial se numără Post Malone, Johnny Knoxville, Shaquille O’Neal și Tony Hawk.

Fotografii: Discovery YouTube

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies