(P) VIDEO: AR Drone 2.0, elicopterul cu patru elice care iti poate inregistra cele mai frumoase momente din viata

(P) VIDEO: AR Drone 2.0, elicopterul cu patru elice care iti poate inregistra cele mai frumoase momente din viata
Citeste mai mult despre: AR Drone 2.0, gadget, tehnologie,
Data publicarii: 20 Iulie 2012
Data actualizare: 20 Iulie 2012
Elicopterul AR Drone 2.0 este un gadget super-performant, de ultima generatie, controlat simplu de un telefon sau o tableta care functioneaza pe sistem iOS sau Android.

AR Drone 2.0 este un gadget  fascinant. Tehnologie militară transformată într-un produs de masă pentru hobbiștii care vor să experimenteze zborul.

Pe George Buhnici l-a cucerit inca de cand l-a vazut la CES 2012 în Las Vegas. Sa-l lasam, asadar, chiar pe el sa prezinte in continuare:

Au trecut destule luni de la zăpezile din ianuarie iar AR Drone a ajuns în sfârșit la București. Nu puteam rata ocazia să o testez în direct.  (ea, pentru ca este o drona)Dar asta nu înseamnă că nu am testat jucăria și în șlapi. Am scos-o în grădina casei părintești de la Brașov pentru că este suficient de mare încât să o dau mai rar de garduri. Iată ce a ieșitNu o să intru în foarte multe detalii tehnice pentru că sunt destule pe internet. Review-ul meu preferat este făcut de un american haios.

Cu toate acestea cred că toți vom proceda la fel când sosește jucăria. Deschidem cutia și mergem pe intuiție cât ne țin bateriile.

Hai să punctăm totuși câteva date importante:

Preț: 320 de euro în orange shop
Autonomie: max. 12 minute (recomand cel puțin doi acumulatori de rezervă) Se încarcă în vreo 90 de minute. Telecomanda: Nu există – se controlează cu un smartphone sau tabletă Android, iphone și ipad.
Aplicațiile sunt gratis.
Rezistență la șocuri: Am trântit-o de mai multe ori și dacă nu cade pe beton sau nu se lovește de pereți la viteză mare, supraviețuiește pentru că e ușoară.
Protecția de spumă se rupe la mai multe șocuri și e greu de lipit la loc.
Altitudine maximă: cât te ține rețeaua WiFi făcută de dronă. Ideal este să nu o duci la limită că își dă singur oprirea și cade.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!