VIDEO Arnold Schwarzenegger s-a izolat la domiciliu alături de două animale de companie neobișnuite

VIDEO Arnold Schwarzenegger s-a izolat la domiciliu alături de două animale de companie neobișnuite
Arnold Schwarzenegger a respectat recomandările autorităților impuse persoanelor de peste 65 de ani. Actorul s-a autoizolat la domiciliu cu două animale din familia ecvideelor.

Deși sună complicat, ecvidelee lui Schwartzy sunt poneiul Whisky și măgarul Lulu, cei doi companioni de izolare în această perioadă. Actorul de 72 de ani a dezvăluit într-un filmuleț postat pe rețelele sociale că animalele, ambele femele, îi înseninează timpul petrecut departe de lumea de afară.

Citește și

„Lulu și Whisky iubesc morcovii, mănâncă mâncare vegană. Asta facem zilele astea. Nu ieșim afară, nu mai facem nimic din ce făcem înainte. Acum doar mâncăm, ne simțim bine, ne distrăm. Uite ce zâmbet frumos are Lulu!”, a comentat actorul pe Twitter.

Citește și: Terminatorul pe două roți. Arnold Schwarzenegger merge pe bicicletă la 72 de ani

Arnold s-a alăturat și el vedetelor care au recomandat oamenilor să nu mai iasă din casă și să stea departe de zonele aglomerate.

Vedetele PRO s-au alăturat campaniei #StaiAcasă – Arată că-ți pasă!, inițiată de PRO TV, și au transmis mesaje de încurajare tuturor românilor care cred că izolarea a domicilu este imposibilă.

Iată ce spune actrița Victoria Răileanu (VLAD) despre autoizolarea la domiciliu! 

Fotografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

FULLSCREEN
VIDEO Arnold Schwarzenegger, s-a izolat la domiciliu alături de două animale de companie neobișniuite
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies