VIDEO Asta înseamnă să fii mafiot: Floyd Mayweather a aruncat cu bani într-un club de noapte

VIDEO Asta înseamnă să fii mafiot: Floyd Mayweather a aruncat cu bani într-un club de noapte
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Septembrie 2018
Data actualizare: 03 Septembrie 2018
Floyd Mayweather (41 de ani) trăiește pe picior mare. Fostul campion mondial la box a aruncat cu bani într-un club de noapte, în timp ce fete aspectuoase se unduiau la bară.

A fost dezmăț total în weekend în clubul Scores Atlantic City din New Jersey. Fostul pugilist Floyd Mayweather și-a făcut de cap cu prietenii în acest local de noapte, unde vedete sunt fetele care danseză lasciv la bară. TMZ relatează că celebrul sportiv s-a distrat atât de bine încât a aruncat cu bani în stânga și-n dreapta: 50.000 de dolari au zburat în toate părțile, bani pe care Floyd i-a adus cu el în club într-un rucsac.

Conform sursei citate, femeile de serviciu au găsit a doua zi mii de bancnote împrăștiate în toate colțurile clubului, bani care nu au putut fi găsiți în noaptea dezmățului din cauza întunericului. Maywather a rămas plăcut impresionat de fetele care făceau striptease și le-a plătit regește pentru fiecare mișcare de șold. Pe lângă banii aruncați în vânt pe show-urile fierbinți, fostul pugilist a cheltuit 5.000 de dolari pentru o sticlă de cognac. Deși nu consumă alcool, Mayweather și-a răsfățat prietenii cu băuturi scumpe.


Floyd Mayweather s-a retras oficial din ring în august 2017, la capătul unui meci istoric susținut în compania lui Conor McGregor. Mayweather l-a învins pe oponentul său prin Knock Out tehnic în repriza a zecea, intrând în istorie cu un incredibil palmares de 50 de victorii și zero înfrângeri. 

FOTO: A plouat cu bani și la conferința de presă de dinaintea meciului cu McGregor

El l-a depășit astfel pe Rocky Marciano, stabilind un record mondial de invincibilitate. Averea sa, obținută în special din sport și din reclame, depășește 285 de milioane de dolari.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies