VIDEO Bărbatul care și-a pierdut soția în elicopterul lui Kobe Bryant, spectacol la Americanii au talent

VIDEO Bărbatul care și-a pierdut soția în elicopterul lui Kobe Bryant, spectacol la Americanii au talent
Matt Mauser. FOTO: NBC YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 07 Iulie 2021
Data actualizare: 07 Iulie 2021
Matt Mauser i-a înduioșat pe spectatori și pe telespectatorii show-ului America’s Got Talent cu un cântec dedicat fostei sale soții. Christina Mauser (38 de ani) a murit în tragicul accident de elicopter din 26 ianuarie 2020, în care au pierit Kobe Bryant și fiica lui, Gianna.

Matt Mauser (51 de ani), un fost profesor care s-a retras din activitate pentru a se dedica muzicii, a apărut la Americanii au talent pentru a aduce un omagiu regretatei sale soții. 

Christina Mauser a murit în accidentul de elicopter din 26 ianuarie 2020, care i-a ucis pe Kobe Bryant și pe fiica sa, Gianna. Alte 6 persoane din aparatul de zbor s-au stins din viață atunci.

În 26 ianuarie 2020 mi-am pierdut soția în același accident de elicopter care l-a ucis pe Kobe Bryant”, a spus pe scenă bărbatul, spre uimirea juraților.

Bărbatul a dezvăluit că el și soția lui au renunțat împreună la cariera de profesor pentru a face muzică. Christina era extrem de fericită că a avut oportunitatea de a antrena echipe de baschet feminin împreună cu Kobe Bryant. Într-o zi a plecat de acasă spunându-i Te iubesc și nu s-a mai întors.

Eu și Christina am avut o viață de vis. Ne-am cunoscut în 2004, am invitat-o în oraș și am discutat despre muzică. Mama mi-a spus că dacă nu mă însor cu ea sunt un prost”, a mărturisit Matt Mauser.

Artistul spune că îi e greu să se obișnuiască cu gândul că ea nu mai e, dar își ia toată energia de la cei trei copii ai lor.

Îmi spun adesea că ea și-ar fi dorit ca eu să merg mai departe. Și-ar dori ca copiii ei să aibă vieți fericite, ceea ce nu știu dacă e posibil, dar voi încerca”, a spun bărbatul cu lacrimi în ochi.

Vezi momentul mai jos!

Fotografii: NBC YouTube

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies