VIDEO Cum ar fi să primești 10.000 $ bacșiș? Rachel Levin știe ce trebuie să faci pentru asta

VIDEO Cum ar fi să primești 10.000 $ bacșiș? Rachel Levin știe ce trebuie să faci pentru asta
Rachel Levin lasă bacșișuri uriașe, iar fanii o iubesc pentru asta. FOTO: YouTube
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Septembrie 2021
Data actualizare: 29 Ianuarie 2022
E clar că influencerii au bani, dar să dea și altora... asta e prea de tot. Rachel Levin, o tânără de 26 de ani care face senzație pe YouTube, și-a propus să lase curierilor bacșiș tot ce comandă ea de pe net.

Mediul online e plin de clipuri în care persoane influente împart bani pe stradă sau fac cadouri de mii de dolari necunoscuților. Așa se strâng comunități uriașe de fani care, v-ați prins, contribuie în mod direct la creșterea notorietății celor care știu că e loc de câștiguri mult mai mari.

Rachel Levin are peste 14,6 milioane de abonați pe YouTube, fani pe care i-a surprins cu una dintre cele mai năstrușnice idei. Din simpatie pentru curierii și livratorii de bunuri personale, tânăra din Philadelphia a anunțat într-un clip recent că lasă bacșiș toate bunurile comandate de ea de pe net: un televizor uriaș, câteva telefoane mobile, cosmetice și alte produse scumpe.

Cel mai probabil, multe dintre lucrurile cedate de Rachel Levin provin de la sponsori, însă ceea ce contează este emoția pe care au trăit-o cei care au primit cea mai mare răsplată pentru munca lor.

Vezi VIDEO mai jos!

Sunt șofer livrator și aș fi plâns în fața ușii de la intrare dacă mi s-ar fi întâmplat miea asta. Am noroc dacă primesc 5 dolari bacșiș și îmi dau seama cât de mult le schimbă viețile treaba asta”, a comentat o femeie pe YouTube.

Cel mai tare bacșiș – 10.000 de dolari – a fost obținut de o femeie care i-a livrat tinerei o sticlă cu apă plată. Pentru a ceda acești bani, Rachel a fost ajutată de un prieten care a trebuit să facă un puzzle infernal, de 1.000 de piese, în mai puțin de 24 de ore.

Cum a ieșit provocarea puteți vedea în VIDEO-ul de mai jos.


Fotografii: @Rclbeauty101

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies