VIDEO Cum arată vechea cabană a lui Nicolae Ceaușescu din Transfăgărășan

VIDEO Cum arată vechea cabană a lui Nicolae Ceaușescu din Transfăgărășan
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Decembrie 2019
Data actualizare: 23 Decembrie 2019
Cabana "Valea cu Pești" era locul preferat de relaxare al lui Nicolae Ceaușescu, o construcție impresionantă și amplasată într-un colț de rai. 

Cabana esta amplasat într-un loc de-a dreptul deosebit, în Munții Făgăraș și are o vedere de vis asupra lacului Vidraru. În perioada anilor '80 locația era una extrem de exclusivistă, fostul dictator petrecând și relxandu-se acolo alături de iubitele sale, dar și alături de prietenii săi. 

"Este un loc special, foarte frumos și cu perspectivă foarte frumoasă asupra lacului Vidraru și asupra munților Făgăraș!", a spus afaceristul Dumitru Grecu pentru emisiunea "Vorbește lumea".

Obiecte sanitare din aur, 174 de camere și o grădină luxuriantă uriașă. Cum arăta o zi din viața lui Nicolae Ceaușescu

După căderea regimului comunist, cabana a intrat în circuitul turistic și oricine poate să vină să aibă un sejur minunat. În anul 2011 fosta cabană a fost transformată într-un hotel foarte luxos și fastuos. Structura a fost păstrată, clădirea fiind extinsă, având 60 de camere și o capacitate de 150 de persoane. Înainte, existau 15 camere. 

Anul trecut fosta cabana a împlinit 50 de ani de existență și a fost sărbătoriă cu invitați de seamă și cu mâncare tradițională din zona Munteniei. 

Vezi materialul video cu fosta cabana a lui Nicolae Ceaușescu:

Foto: Profimedia
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies