VIDEO Danny de Vito a căzut pe scenă la un eveniment de promovare a celui mai nou film în care joacă

VIDEO Danny de Vito a căzut pe scenă la un eveniment de promovare a celui mai nou film în care joacă
Citeste mai mult despre: Danny de Vito, cazatura, dumbo, filmul Dumbo,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 06 Martie 2019
Actorul Danny de Vito a tras o sperietură serioasă după ce s-a împiedicat de scenă la conferința de presă de promovare a filmului „Dumbo”.

Danny de Vito, în vârstă de 74 de ani, nu mai are vitalitatea de altădată. Starul de la Hollywood a fost trădat de picioare la un eveniment de promovare a filmului „Dumbo”, care a avut loc în Mexico City. Actorul s-a împiedicat de scenă și a căzut, sub privirile îngrozite ale celor care au asistat la conferință. 

Am alunecat. Să nu care cumva să publicați pozele astea”, a putut să îngaime de Vito, care a avut nevoie de ajutorul organizatorilor pentru a se pune pe picioare. 

Actorul, care joacă în cel mai nou film al lui Tim Burton, a fost aplaudat de cei din sală pentru a-și veni în fire.

După eveniment, reprezentantul actorului, Stan Rosenfield, le-a spus jurnaliștilor că actorul este bine și că nu este niciun motiv de îngrijorare.

În filmul Dumbo, care va fi lansat în cinematografele din America la 28 martie 2019, Danny de Vito joacă rolul unui proprietar de circ care îl însărcinează pe Holt Farrier (Colin Farrel) cu misiunea de a avea grijă de puiul său de elefant, năstrușnicul Dumbo.

În pelicula care va fi lansată în această lună mai joacă Michael Keaton, în rolul unui antreprenor fără inimă care plănuiește să profite de pe urma elefantului zburător. Din distribuție mai fac parte Eva Green, Alan Arkin și Nico Parker.

Vezi trailerul mai jos! 

Filmul Dumbo (2019) este un remake după pelicula de animație Dumbo, lansată în SUA în 23 octombrie 1941. Produs de Walt Disney, originalul Dumbo a fost cel de-al patrulea film din seria de desene animate Disney lansată în 1937. 

Dumbo din 1941 este și acum filmul de animație cu cele mai mari încasări din toate timpurile.

FULLSCREEN
Danny de Vito a căzut pe scenă la un eveniment de promovare a celui mai nou film în care joacă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO