VIDEO Emil Rengle vorbește în premieră despre America's Got Talent. "Se pare că am subestimat puțin prima etapă"

Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 31 Ianuarie 2020
Data actualizare: 31 Ianuarie 2020
Emil Rengle s-a întors din America și a acceptat provocarea noastră de a ne povesti într-un mic clip cum a fost de fapt experiența la America's Got Talent. "Nu o să mai port nicidoată  latex"

Câștigătorul Românii Au Talent s-a întors de pe tărâmul tuturor viselor, fără regrete. Ne-a povestit că a fost o experiență frumoasă, că într-adevăr ar fi putut să performeze mult mai bine, și că a subestimat prima etapă a concursului care s-a dovedit mult mai exigentă. 

Emil Rengle revine de asemenea și cu două proiecte noi. Despre ce este vorba? Vezi în materialul de mai sus

După ce a câștigat sezonul 8 Românii Au Talent, Emil Rengle și-a încercat norocul peste ocean, la America's Got Talent: The Champions, o ediție în care participă cele mai bune numere din întreaga lume. Vezi reacția juraților la momentul dansatorului

Emil Rengle a pășit cu încredere și mult entuziasm pe scena de talente din America, unde a dansat pe piesa lui Billie Eilish "Bad Guy", alături de alți 2 dansatori. 

Momentul lui a fost aplaudat și aclamat de o sală întreagă, însă jurații au fost de altă părere! 

Nu trebuie să uităm că Emil Rengle a câștigat Românii Au Talent prin votul publicului, care în premieră în România a fost receptiv și tolerant unei povești LGBT. VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!