VIDEO Emil Rengle vorbește în premieră despre America's Got Talent. "Se pare că am subestimat puțin prima etapă"

Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 31 Ianuarie 2020
Data actualizare: 31 Ianuarie 2020
Emil Rengle s-a întors din America și a acceptat provocarea noastră de a ne povesti într-un mic clip cum a fost de fapt experiența la America's Got Talent. "Nu o să mai port nicidoată  latex"

Câștigătorul Românii Au Talent s-a întors de pe tărâmul tuturor viselor, fără regrete. Ne-a povestit că a fost o experiență frumoasă, că într-adevăr ar fi putut să performeze mult mai bine, și că a subestimat prima etapă a concursului care s-a dovedit mult mai exigentă. 

Emil Rengle revine de asemenea și cu două proiecte noi. Despre ce este vorba? Vezi în materialul de mai sus

După ce a câștigat sezonul 8 Românii Au Talent, Emil Rengle și-a încercat norocul peste ocean, la America's Got Talent: The Champions, o ediție în care participă cele mai bune numere din întreaga lume. Vezi reacția juraților la momentul dansatorului

Emil Rengle a pășit cu încredere și mult entuziasm pe scena de talente din America, unde a dansat pe piesa lui Billie Eilish "Bad Guy", alături de alți 2 dansatori. 

Momentul lui a fost aplaudat și aclamat de o sală întreagă, însă jurații au fost de altă părere! 

Nu trebuie să uităm că Emil Rengle a câștigat Românii Au Talent prin votul publicului, care în premieră în România a fost receptiv și tolerant unei povești LGBT. VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies