VIDEO Farsa cu care Arnold Schwarzenegger i-a înnebunit pe americani. „Știți că planeta e prea aglomerată?”

VIDEO Farsa cu care Arnold Schwarzenegger i-a înnebunit pe americani. bdquo;Știți că planeta e prea aglomerată?
Autor: Dan Brumar
Data: 03 Iulie 2019
Actorul de 71 de ani, fost guvernator al statului California, s-a deghizat pentru a-i prinde pe americani în offside. Arnold Schwarzenegger i-a înnebunit cu îndrăzneala lui.

Arnold Schwarzenegger este un susținător împătimit al mașinilor electrice. Starul din Terminator urăște poluarea, dar și politicienii care nu au curaj să ia măsuri drastice în vederea sprijinirii politicilor de reducere a emisiilor nocive. Totuși, pentru o zi, Arnold a fost „avocatul diavolului”.

Deghizat într-un vânzător de mașini uzate, actorul a încercat să vândă automobile alimentate cu benzină clienților unui magazin de mașini electrice. 

„Atenție, clienți. Vreau să mă ascultați cu mare atenție. În numele Big Oil (marile companii producătoare de carburanți) vreau să vă mulțumesc tuturor că alegeți mașini puternice alimentate cu benzină. Trăiască mașinile americane fioroase!”, a anunțat Arnold la stația de amplificare. 

FOTO: Captură YouTube

Folosind numele Howard Kleiner, Arnold a coborât în curtea magazinului auto pentru a negocia cu clienții. Cele mai reușite dialoguri au fost cuprinse într-un videoclip, care arată reacțiile americanilor eco friendly în momentul în care cineva le propune să-și cumpere mașini poluante.

Citește și: Singurul bărbat care l-a bătut pe Arnold Schwarzenegger nu era la fel de uscățiv ca agresorul din Africa

Știți că planeta e prea aglomerată acum, nu? Mașinile pe benzină generează poluare și țin populația în echilibru. O reduce semnificativ. Asta e ideea”, mai spune Arnold.

Vezi video mai jos!

FULLSCREEN
VIDEO Farsa cu care Arnold Schwarzenegger i-a înnebunit pe americani. „Știți că planeta e prea aglomerată?”
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO