VIDEO Fiica lui Kim Kardashian și-a făcut debutul ca fotomodel la doar cinci ani. Cum a defilat pe podium

VIDEO Fiica lui Kim Kardashian și-a făcut debutul ca fotomodel la doar cinci ani. Cum a defilat pe podium
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Septembrie 2018
Data actualizare: 24 Septembrie 2018
North West, fiica de doar cinci ani a lui Kim Kardashian, calcă pe urmele mamei în drumul spre glorie. Micuța și-a făcut intrarea în lumea modelingului cu prima ei prezentare de modă.

Abia dacă sare de un metru înălțime, dar țintește sus când vine vorba de carieră. Fiica cea mare a lui Kim Kardashian și a lui Kanye West și-a făcut debutul în modeling cu o defilare exemplară pe podium, în cadrul unei prezentări de modă care a avut loc în weekend în Pacific Palisades, California. North West, în vârstă de doar cinci ani, nu a fost singura aspirantă la titlul de fotomodel care a defilat pe catwalk. Alături de alte tinere speranțe, fiica lui Kim Kardashian și-a ales ținuta pe care urma să o poarte în timpul prezentării, un outfit inspirat parcă din videoclipurile pieselor de pe cel mai bine vândut album audio din toate timpurile, Thriller, al lui Michael Jackson.

North West a fost urmărită de pe margine de mama ei, care a sorbit-o din priviri la fiecare pas. Prima ei defilare de modă a coincis cu lansarea unor noi păpuși și accesorii semnate de un important producător de jucării. North West este îndrăgostită de aceste păpuși și îi place să se îmbrace la fel cum sunt îmbrăcate acestea. „Lui North îi place să se îmbrace ca păpușile ei preferate, așa că a fost foarte încântată să devină cu adevărat o păpușă L.O.L”, a spus Kim după show, care și-a filmat fiica defilând pe podium.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Northie came through! @lolsurprise

A post shared by Kim Kardashian Snapchats ???? (@kimkardashiansnap) on

În urmă cu două luni, North West bifa prima ei campanie publicitară, pozând alături de mama ei și de bunica Kris Jenner (63 de ani) pentru o reclamă la un important producător de poșete de lux. Kim nu e sigură dacă vrea să-i bătătorească drumul lui North spre o carieră în modeling, mai ales că încă nu știe dacă fiicei ei i-ar plăcea să facă așa ceva. Însă, se pare că micuța North West face o pasiune din make-up, ea demonstrându-și talentul pe prietenele mamei ei.

North West este primul copil al cuplului Kim Kardashian – Kanye West, care s-a născut la 15 iunie 2013. Când a rămas însărcinată cu Kanye, Kim era căsătorită cu jucătorul de baschet Kris Humphries, de care a divorțat cu mai puțin de două săptămâni înainte de a naște. Al doilea copil al cuplului Kim – Kanye este Saint West, născut pe 5 decembrie 2015. Cei doi mai au o fetiță, botezată Chicago, născută în 15 ianuarie 2018 cu ajutotul unei mame-surogat. La recomandarea medicilor, care au avertizat-o că o a treia sarcină i-ar pune viața în pericol, Kim Kardashian a luat decizia de a nu mai da naștere niciunui copil. Primii ei doi copii au venit pe lume cu mari complicații. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies