VIDEO Hafthor Bjornsson, Muntele din Urzeala tronurilor, a debutat cu un KO ca boxer profesionist

VIDEO Hafthor Bjornsson, Muntele din Urzeala tronurilor, a debutat cu un KO ca boxer profesionist
Hafthor Bjornsson și Arnold Schwarzenegger la finalul competiției „Arnold Strongman Classic”, din martie 2020. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Septembrie 2021
Data actualizare: 21 Septembrie 2021
Hafthor Bjornsson, omul recordurilor, a susținut prima sa partidă ca boxer profesionist. Sportivul, care a jucat în „Urzeala tronurilor”, și-a învins adversarul în prima repriză prin knock out tehnic.

„Muntele” din Urzeala tronurilor a dat piept cu Davon Larratt, cel mai bun practicant de skandenberg din America de Nord, în cadrul unei gale care a avut loc în Dubai. Partida dintre cei doi, desfășurată în cadrul Core Sports Fight Night 3, a fost main eventul serii.

Hafthor Bjornsson (32 de ani) mai are două remize în box, iar în weekend a bifat prima sa victorie ca boxer. Partida s-a terminat după nici 3 minute, prin knock out tehnic.

Adeversarul său, poreclit No Limits, a fost militar de carieră și s-a aflat pentru prima dată într-un ring de box. 

Vezi VIDEO mai jos!

Înainte de partidă, Hafthor Bjornsson a fost luat peste picior de rivalul său Eddie Hall, care consideră cariera sa în box o glumă proastă.

„Am văzut ambele sale partide și mi s-au părut de tot râsul. Mi-au dat multă încredere în mine, pentru că știu de ce sunt capabil. Știu ce pot face”, a declarat Hall.

Eddie Hall este unul dintre cei mai puternici bărbați din lume, rival constant al lui Bjornsson în competițiile StrongMan.

Fotografii: YouTube iFL TV/Getty/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies