VIDEO: Imagini adorabile de la băița de a doua zi a fetiței Andreei Bălan

VIDEO: Imagini adorabile de la băița de a doua zi a fetiței Andreei Bălan
Citeste mai mult despre: Andreea Balan, botez, copil,
Data: 07 Octombrie 2019
Pe 15 septembrie, Andreea Bălan și George Burcea au făcut nuntă și botez în paradis. Așa au denumit chiar ei evenimentele de suflet.

După ce Andreea și George au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu, micuța Clara, a doua fetiță a cuplului, a fost botezată. Nașii de cununie au fost Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar nașii de botez ai fetiței tot aceștia, dar și Iulian Burciu, un prieten bun al Andreei Bălan și al lui George Burcea.

După botez, părinții au respectat și tradiția băiței de a doua zi, în timpul căreia nașa Monica Davidescu i-a făcut cele mai frumoase urări. Împreună, Andreea și George au două fiice, Ella Maya și Clara Maria, care îi fac cei mai mândri părinți.

Andreea s-a declarat cea mai fericită că fiica ei cea mare a fost…invitat de onoare la nunta ei și chiar a scris pe rețelele de socializare:

„Fericirea ei este sublimă. Ella ne-a unit și ea a fost ambasadorul iubirii noastre. Într-o zi, și noi vom fi alături de ea și de Clara, așa cum ele au fost împreună cu noi, în această zi minunată”. Pe PRO TV PLUS puteți vedea momente speciale cu artiștii preferați:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO