VIDEO / Jack and Jill, noul film al lui Sandler, facut praf de critici. Vezi aici trailerul

VIDEO / Jack and Jill, noul film al lui Sandler, facut praf de critici. Vezi aici trailerul
Citeste mai mult despre: Adam Sandler, Al Pacino, Katie Holmes,
Data: 10 Iulie 2011
Unde sunt vremurile in care Adam Sandler facea comedii bune? Rolurile din Anger Management, Happy Gilmore sau Big Daddy ne-au surprins placut, demonstrand ca actorul are potential. In 2011, actorul revine intr-un nou film, insa criticii de peste ocean deja l-au facut praf.

Sandler pare ca tot amana momentul in care ne va arata cat de talentat este. Noi stim ca poate mai mult, dar el prefera cliseele americane repetitive decat sa faca un film cu adevarat bun. In noul sau film "Jack and Jill", Adam Sandler incearca sa ne suprinda oferind un rol dublu: el este Jack, un tip care este vizitat de sora sa pe care o considera enervanta, la el acasa, unde va sta o perioada alaturi de familia acestuia. V-ati prins cine este sora nesuferita, nu?

Imediat dupa aparitia trailer-ulu, criticii nu s-au aratat extrem de entuziasmati de a-l vedea pe Sandler in doza dubla, si imbracat in femeie. Daca actorul mizeaza pe rolul de travestit pentru a mai scoate niste bani din buzunarul publicului, probabil ca va reusi, dar de la critici nu va primi prea multe laude.

Supriza cea mai mare insa este alta: Al Pacino are o scurta aparitie, as himself. Nu stim de ce actorul a ales sa apara in acest film, dar poate ca toti marii actori au nevoie din cand in cand de o pauza, in care sa se relaxeze cu o comedie mediocra.

Katie Holmes
revine pe marile ecrane dupa o pauza indelungata, ea jucand rolul sotiei lui Sandler. Filmul are ca data de lansare 11 noiembrie 2011. Voi ce credeti, va fi sau nu un esec?

Intra pe www.procinema.ro ca sa vezi trailer-ul filmului "Jack si Jill"!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO