VIDEO Jane Marczewski de la America’s Got Talent a lăsat un mesaj de adio pentru cei care au cunoscut-o

VIDEO Jane Marczewski de la America rsquo;s Got Talent a lăsat un mesaj de adio pentru cei care au cunoscut-o
Nightbirde a sperat până în ultima clipă că va învinge boala. FOTO: @nightbirde
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 23 Februarie 2022
Data actualizare: 23 Februarie 2022
Jane Marczewski, cunoscută pe numele de scenă Nightbirde, s-a stins din viață la 19 februarie, la vârsta de 31 de ani. Artista, care a fost preferata publicului în audițiile sezonului 16 al emisiunii, a lăsat un mesaj de adio pentru cei care i-au fost alături în lunga luptă cu boala.

Familia artistei a postat pe rețelele sociale ultima filmare făcută cu Nightbirde înainte de a fi răpusă de cancer. Deși a dus o luptă grea cu boala, în ultimii patru ani, Jane Marczewski a găsit puterea de a vorbi despre „tristețe, durere și doliu” ca de „moduri prin care putem onora ce am pierdut”.

Doar pentru că ești trist sau îndurerat nu înseamnă că nu ești recunoscător și că nu ai speranță. Nu înseamnă că încă nu lupți pentru viața ta, că încă nu ai în tine puterea să mergi mai departe”, spune tânăra în clip. 

În audiții, Jane a interpretat o piesă originală, It’s ok, devenită peste noapte un simbol al luptei împotriva destinului nemilos al oamenilor grav bolnavi. Tânăra a primit Golden Buzz de la Simon Cowell și urma să evolueze în fazele superioare ale competiției, însă agravarea bolii a determinat-o să se retragă din concurs.


Deși și-a păstrat speranța că se va face bine, Jane a recunoscut, în ultima clipă a vieții ei, că uneori drumul te copleșește.

Obișnuiam să cred că, dacă eram tristă, însemna că nu lupt suficient de mult sau nu eram suficient de recunoscătoare și nu este adevărat. Fii trist și recunoscător, privește luminile sclipitoare și exprimă-ți sentimentele. Totul este real: bucuria și durerea. Totul este real și nu trebuie să alegi una sau alta: viața este frumoasă sau viața este un gunoi. Uneori sunt cam ambele”, a mai spus Jane Marczewski.

Peste 2 milioane de admiratori au ascultat ultimele cuvinte ale tinerei și au fost sensibilizați de ele.

Toți jurații de la America’s Got Talent au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndurerate.

Fotografii: AGT/YouTube/@nightbirde

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!