VIDEO Joe Jonas, surpriză pe scenă de ziua lui. Cum l-a felicitat Sophie Turner

VIDEO Joe Jonas, surpriză pe scenă de ziua lui. Cum l-a felicitat Sophie Turner
Joe Jonas, pe scenă în Atlanta. FOTO: Getty Images
Autor: Dan Brumar
Data: 16 August 2019
Joe Jonas a plecat cu frații lui într-un turneu muzical de promovare a noului album și, pentru prima dată, și-a luat soția cu el. Sophie Turner l-a surprins cu un tort pe scenă, de ziua lui.

Joe Jonas a făcut 30 de ani pe 15 august, iar momentul cu pricina l-a prins în avion, la 10.000 de metri altitudine. Starul american și frații săi călătoresc în 40 de orașe, datorită turneului de promovare a celui mai recent album al lor – Happines Begins.

Frații Jonas s-au aflat la Washington de ziua lui Joe, unde toată asistența i-a cântat La mulți ani artistului. Pe scenă a urcat și Sophie Turner, care i-a înmânat un tort din care cântărețul a mușcat cu poftă.

Citește și: Joe Jonas, mândru de soția lui. Cum a felicitat-o pe Sophie Turner pentru prima nominalizare la Emmy


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

„Nu puteam să cer o seară mai bună, vă mulțumesc atât de mult. Nimic nu e mai de preț decât să fac ceea ce-mi place alături de cei pe care îi iubesc, de ziua mea”, a scris artistul pe Instagram.

Frații Jonoas, cu soțiile în turneu

Kevin, Nick și Joe Jonas au porit în turneu muzical la 7 august 2019, iar prima oprire a fost Miami, Florida. Turneul cuprinde 40 de destinații din America de Nord, iar cei trei artiști sunt însoțiți de neveste și copii.

Kevin Jonas, care are două fete (de 5 și de 2 ani), spune că acest turneu este unul special fiindcă e primul la care vin și ele.

„Da, e o nebunie. Fetele mele au venit pentru prima dată să vadă culisele și au fost în cele mai bune toane, cum cred că nu au fost niciodată. Așa că sunt mai mult decât încântat să le am martore pentru prima dată”, a declarat Kevin, pentru etonline.com

Vezi și: VIDEO Trupe care ar trebui readuse le viață

FULLSCREEN
VIDEO Joe Jonas, surpriză pe scenă de ziua lui. Cum l-a felicitat Sophie Turner
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO